Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het is nog maar een paar weken verwijderd tot Gustafsson (16-3) nog een kans krijgt om de Light Heavyweight titel te veroveren. Hij zal tegenover champ Daniel Cormier (16-1) staan op 3 oktober, in Houston`s Toyota Center.

In een interview met onze collega`s van MMAJunkie werd Gustafsson gevraagd wat hij zou veranderen als hij de president van de promotie was.

“Pay the fighters a lot more money,” Gustafsson said. “For all the hard work and the sacrifices fighters generally do to fight, I think they’re a little bit underpaid. The same thing with the Reebok deal, too. I don’t have anything negative to say about it. I just think, why take away from fighters who haven’t established themselves in the organization? They have a hard time already, so why take away the small sponsors so they can pay the rent and pay their bills? Why take that away too? Really squeezing that last money from the fighters that haven’t been established yet. I think it’s sad to see.”


De Reebok deal heeft al voor veel commotie gezorgd binnen de UFC en word nog steeds veel besproken. Vechters worden geacht hun Reebok outfit aan te hebben tijdens fight week en fight day zonder andere sponsors erop. Ook word er bepaald hoeveel je verdiend aan de hand van hoeveel gevechten je hebt gevochten in de UFC. Nou word dit de 12e uiting van “The Mauler” dus zit hij in de hogere tak van de deal. Beginnende vechters hebben die luxe niet en werken er vaak fulltime bij om het te kunnen bekostigen. Na de vraag of dit de sport minder aantrekkelijk maakt voor jonge beginnende atleten had Gustafsson dit te zeggen:

“Of course (it makes the sport less attractive),” Gustafsson said. “It’s hard as it is. Some of them don’t have a choice, they have to do the sport to survive. Some of them don’t. But I still think that the more support you can have from local sponsors, the more time you have to put in the gym and the more the sport will develop. It’s just that this Reebok deal is not going to help the fighters.”

Er zijn veel mensen die zich uitspreken over de Reebok deal maar of het iets helpt moeten we nog maar zien. En als “The Mauler” over een paar weken de titel weet te bemachtigen dan zal hij een flinke sponsorverhoging krijgen bij zijn volgende uiting.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Interview) Hans Stringer: Hoe gaat het nu met hem?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hans Stringer (geboren op 6 ...

Cody Garbrandt wil money fight met Aldo of McGregor

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Cody ‘No Love’ Garbrandt versloeg ...

Overeem

UFC pakt uit voor UFC 218 met o.a Overeem vs Ngannou

UFC 218 heeft zijn eerste grote gevecht te pakken: Alistair Overeem zal het op ...

Donald Cerrone vecht tegen Gastelum op UFC 205, en wil Maia op UFC 207

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Donald ‘Cowboy’ Cerrone is één ...