Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het was een grote avond voor Bellator MMA en Glory met een titel op het spel en een light heavyweight toernooi.

Het toernooi bestond uit vier Light Heavyweight vechters, Phil Davis, Emanuel Newton, King Mo en Linton Vassel en moest in 1 avond uitgevochten worden. Na een submission winst over Emanuel Newton ging Davis door naar de finale tegen King Mo die op zijn beurt gewonnen had van Linton Vassell. Helaas kon King Mo niet verder vanwege een voet blessure en kwam de “alternate” Francis Carmont tevoorschijn. Het maakte weinig verschil voor Davis die snel werk van Carmont maakte en met een TKO in de eerste ronde de winst wist te pakken. Davis zal de volgende challenger zijn voor Light Heavyweight kampioen Liam McGeary.

In het main event van de avond was het een titel gevecht tussen Tito Ortiz en kampioen Liam McGeary. Even leek het erop alsof McGeary (die zwaar favoriet was) geen antwoord had op de worstel skills van Ortiz. En met constante top positie en druk speelde Ortiz een slim spel om zo de grotere McGeary te controleren. McGeary wist wat ruimte te creëren en sloot zo een inverted triangle in waarop Ortiz (een ervaren grappler) niet anders kon dan aftikken. Ortiz zij nog in de ring tegen McGeary “I am on my best, you beat me on my best”.

Bekijk hieronder de highlights van Bellator 142:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Bellator komt met een titelgevecht naar Tel Aviv

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator Welterweightkampioen Andrey Koreshkov zal ...

Bellator 178 Straus vs. Freire Recap

Patricio Freire wist zijn Bellator vedergewicht titel van Daniel Straus te heroveren nadat hij ...

(Video) Bellator 152 winnares Anastasia Yankova’s Post Fight Interview.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na een succesvol Europees debuut ...