Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Al weken word er gespeculeerd waar Fedor zal eindigen als hij uit pensioen komt en eindelijk is het bekend, het zal niet bij de UFC zijn zoals vele hadden gehoopt, in ieder geval voorlopig niet.

De legende zal handen ineen slaan met niemand minder dan Nobuyuki Sakakibara de oud PRIDE president. Ook hij keert terug naar de wereld van MMA maar dan met een nieuwe promotie. Het eerste event zal plaatsvinden in Tokyo, Japan op oudjaars nacht.

De 38 jarige Fedor (34-4) die de langdurige Heavyweight kampioen was in PRIDE en zo zijn legende heeft opgebouwd zal op die card het main event verzorgen. En Spike zal de exclusieve rechten hebben voor de U.S.  

“We are thrilled to join forces with Nobuyuki Sakakibara and our partner, Bellator President Scott Coker, to give the MMA fans a big reason to celebrate this New Year`s Eve: Fedor fighting for free on Spike” aldus Spike President Kevin Kay.

Er word verwacht dat Bellator de nieuwe partner van de organisatie zal zijn en er zullen een aantal vechters van die promotie vechten op die card. Fedor`s tegenstander is vooralsnog niet bekend evenals de naam van de promotie maar daar houden we jullie natuurlijk van op de hoogte zodra we meer weten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

WSOF 23: Justin Gaethje VS Luis Palomino: Highlights

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Er stonden maar liefst twee ...

MMA debuut Andy Souwer tijdens Rizin FF 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De kogel is volgens Sherdog ...

Maak kennis met: WSOF Bantamweight kampioen Marlon Moraes

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In het eerste deel van ...