Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Als eerder aangegeven op UFC Nederland heeft Jon Jones een gevangenisstraf ontlopen. Geen gevangenisstraf dus, wel een voorwaardelijke straf van 18 maanden onder toezicht.
Ook zal hij 72 keer voor een groep moeten verschijnen om te praten over zijn daden.

Op 26 april, zou Jones door een rood licht hebben gereden en een auto hebben geraakt waar een zwangere vrouw in zat. Vervolgens verliet hij het plaats delict nadat hij terug gelopen was om wat geld te pakken. Jones (21-1 MMA, 15-1 UFC) werd gestript van zijn titel en verwijderd uit de “rankings”

De voormalig “Light Heavyweight champ Jon Jones gaf hierover de volgende “statement” via zijn management:

“With regards to today’s decision made by the court, I am very happy to now be able to put this incident behind me. My actions have caused pain and inconvenience in the lives of others and for that I am truly sorry and I accept full responsibility. I have been working hard during this time away from my sport to grow and mature as a man and to ensure that nothing like this happens again. I have learned a great deal from this situation and I am determined to emerge a better person because of it.
“I apologize to those who were affected by my actions in this incident and I am hopeful that I will be given the opportunity to redeem myself in the eyes of the public, my family and friends as well as my supporters. I am not sure what the future holds for me but I plan to continue to do the work needed to be productive and successful in every aspect of my life.”

De UFC reageerde op de uitslag van de zaak (via UFC.com):

“The UFC organization is aware that Jon Jones reached a plea agreement with authorities in Albuquerque, New Mexico this morning stemming from charges associated with a motor vehicle accident earlier this year. As a result, UFC, through Las Vegas-based law firm Campbell & Williams, will thoroughly review the agreement before discussing Jones’ possible reinstatement to return to competition.”

Tijdens de voorwaardelijke straf van 18 maanden mag Jones alsnog vechten voor de UFC.
De terugkomst van de voormalig “Pound-for-Pound”champ is iets waar vele fans op hebben gewacht.
Als de divisie daar op aan het wachten is, dat is nog maar de vraag.

Vind je de uitkomst van de zaak toepasselijk?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC 204: Dan Henderson – H-Bomb Chronicles

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dan Henderson kan op 46-jarige ...

UFC neemt opvallende beslissing rond Jones en Lesnar

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Brock Lesnar en Jon Jones stonden ...