Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het is alweer een lange tijd terug dat MMA vechter Tito Ortiz het goud binnen handbereik heeft liggen. Na zijn verlies tegen Chuck Liddell op UFC 66 slaagde de Amerikaan er niet in om de overwinning naar zijn hoek te trekken. Atleten als Lyoto Machida, Forrest Griffin, Rashad Evans en Antonio Nogueira hebben Ortiz de deur gewezen. Een trend wil ik het niet noemen, maar oud UFC atleten trekken vaak nog even aan de bel bij de buurman. CEO Scott Coker stelde een contract samen en zag een toekomst voor zich. 
Tito Ortiz maakte zijn Bellator debuut met een record van 16-11-1. Een hand vol fans lieten via internet weten dat het onbegonnen werk was, maar Ortiz bewees het tegendeel. Tijdens Bellator 120 slaagde hij erin om een arm-triangle choke aan te zetten bij zijn tegenstander Alexander Shlemenko. Een eerste ronde finish die hem de verdiende spotlights op het podium gaven. 
Als dat nog niet genoeg was lukte het hem ook om de mede-UFC Hall of Famer, Stephan Bonnar te verslaan. Een finish zat er niet in, maar deze overwinning heeft wel de deuren geopend voor een titel shot tegen Liam McGeary voor de Bellator light heavyweight kampioenschap.
Liam McGeary is een Engelse vechter die verlies niet kent. Van zijn 10 partijen wist hij er 9 voor de bel te stoppen. Alleen zijn gevecht om de titel tegen Emanuel Newton koste hem wat meer moeite. Maar uiteindelijk kreeg hij de unanieme beslissing plus de Bellator light heavyweight riem om zijn middel.
Liam heeft al veel mensen verbaast met zijn prestaties, alleen loopt er nog iemand rond zonder dat gevoel:
Tito Ortiz: “Liam heeft nog nooit tegen iemand gevochten van mijn level. Ik stop niet! Ik word kampioen. Ik versla McGeary tijdens het tournament. Ik ga iedereen laten zien dat je op 40-jarige leeftijd nog alles kan”
Het wachten is niet lang meer. Aankomende zaterdag barst het spektakel los. Bellator organiseert samen met Glory het Dynamite 1 evenement. Een avond vol MMA en kickboksen van het hoogste niveau. Een ding is zeker, Tito Ortiz is er klaar voor! Of hij de winst pakt, is iets waar wij nog geen antwoord op kunnen geven.
                                             (Foto: Liam McGeary na zijn overwinning over Egidijus Valavicius)
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator MMA 170: Ortiz vs. Sonnen compleet

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Volgende maand zal Bellator MMA ...

(Preview) Bellator 163: Awad vs. Ward

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aankomende vrijdag zal de Bellator ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...