Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

“UFC Octagonside” is de officiële, wekelijkse UFC podcast die gepresenteerd wordt door de Engelse UFC “play by play commentator”, John Gooden.

De podcast heeft regelmatig “specials” over MMA in verschillende landen en tijdens deze aflevering neemt Gooden de Nederlandse MMA gemeenschap onder de loep met: UFC “Middleweight contender” Gegard Mousasi en de oprichter van UFC Nederland en EPIC MMA, Giovanni Tjin.

Gegard Mousasi heeft het onder andere over zijn voorbereiding op zijn volgende gevecht tegen Urijah Hall en de Japanse cultuur.

De Japanse MMA fans zijn zeer respectvol en bescheiden. Zij steunen je niet alleen wanneer je wint, maar ook wanneer je verliest.- Gegard Mousasi. 

Naast het verhaal van UFC Nederland heeft Tjin het over MMA in Nederland, UFC op FOX Sports, The Ultimate Fighter en opkomend talent. Ook heeft hij het over de steun die UFC Nederland heeft mogen ontvangen van bekende MMA iconen, de UFC en FOX Sports.

Tjin over de podcast: “Het was een mooie ervaring, af en toe was het even zoeken naar woorden, maar ik denk dat de boodschap wel overgekomen is.Ook was het een goed moment om dank te betuigen aan iedereen die ons geholpen heeft.Ik had graag nog tijd willen nemen om vooral het UFC Nederland team, alle 31.000+ UFC Nederland fans meer te bedanken voor hun steun en nog een shout-out te doen aan Pieter Buist, maar dat was er jammer genoeg niet meer van gekomen. Mijn excuses, hopelijk heb ik het bij deze goed gemaakt!

Beluister de hele aflevering van “UFC Octagonside – Dutch MMA Special” op de onderstaande link,
of klik ->hier<-

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Mirko Cro Cop geblesseerd in aanloop naar UFC Fight Night 79

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Mirko Cro Cop (31-11-2, 1 ...

UFC 208 Holm vs. De Randamie Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Germaine ‘The Iron Lady’ de ...

Nieuw middengewicht trucje in de maak?

Tony Ferguson en Kevin Lee zullen op UFC 216 vechten om de interim lichtgewicht ...