Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Zaterdag op zondag nacht stonden de twee zwaargewichten Josh Barnett en Roy Nelson tegenover elkaar tijdens het evenement UFC Fight Night 75. In de Saitama Super Arena in Saitama, Japan slaagde Barnett erin om met een bonus te winnen.
Na bijna twee jaar afwezigheid stapt Barnett weer de Octagon in. Tijdens zijn afwezigheid heeft hij de focus gelegd op grappling partijen bij de organisatie Metamoris. Hier won hij met submission van Dean Lister en Ryron Gracie. Veel fans zagen zijn gevecht tegen Roy Nelson dan ook eindigen op de grond. Nelson aan de andere kant, had wat te bewijzen. Hij heeft de afgelopen tijd niet veel partijen gewonnen.
Na de bel gaf Barnett de druk en gebruikte zijn draaicirkel om weg te blijven van de bekende rechter hand van Roy Nelson. Met opstootjes en knieën dwong hij Nelson om een takedown te maken. Maar eenmaal op de grond was hij niet echt indrukwekkend.
Barnett bleef werken met zijn opstoten en knieën, en na het herhalen van het bovenstaande, klonk de bel.
In de tweede ronde lijkt Roy ook een aantal stoten weten te landen. Een linker hoek en rechter opstoot vinden zijn plek. Een ronde waar de jury goed moest opletten.
De derde ronde was een clinch gevecht. Nelson wist hier schade aan te brengen. Maar Barnett was de dominante vechter. Beide mannen hebben in de eerste ronde veel gegeven, want veel werd er niet meer uitgewisseld.

“I gave Roy everything I could and he took it and came back”

Josh Barnett verslaat Roy Nelson met anonieme beslissing (48-47, 48-47, 50-45)
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Georges St. Pierre

Georges St. Pierre blijft aandringen op gevecht met Michael Bisping

Het leek van de baan, maar nu wil Georges St. Pierre het gevecht tegen ...

Jacare Souza

Jacare Souza legt uit waarom hij het gevecht met Robert Whittaker aannam

Jacare Souza maakt zich gereed om dit weekend tegen Robert Whittaker te vechten. Het ...

Mousasi: ‘’Een overwinning op Belfort stelt niet meer zoveel voor.’’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De UFC Middleweight divisie staat ...