Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In het Co-Main Event van UFC`s Fight Night 75 stonden de Middleweights Uriah Hall en Gegard Mousasi tegen over elkaar.


Mousasi zou tegenover Roan Carneiro staan maar door blessure is zijn tegenstander veranderd naar Hall. Hall heeft al een gevecht moeten missen door visum problemen en kon niet wachten om weer de octagon in te stappen.

In een hevig grappling gebaseerde eerste ronde wist Mousasi zijn sterke kant te laten zien en domineerde op de vloer. Even leek het erop alsof Hall een armbar had maar door druk te houden en op het juiste moment terug te trekken wist Mousasi hieruit te komen. Gegard was zwaar op de grond en met sterke ground and pound wist hij de toppositie te behouden en de ronde te winnen.

De tweede ronde ging helaas anders en nadat de vechters uitkwamen landde Hall een “Jumping Spin Kick” tegen het hoofd van Mousasi waarop niet lang daarna een “Flying Knee” landde precies op zijn kaak. Mousasi was zichtbaar aangeslagen en ging naar de grond waar Hall het afmaakte met wat stoten tot de scheids er een eind aan maakte. Weinig mensen hadden verwacht dat Hall, Mousasi zou kunnen stoppen, een echte “Upset” winst voor Hall.

Wat vonden jullie van het gevecht?


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Dana White spreekt geruchten Anderson Silva vs George Saint-Pierre tegen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen week kwamen de geruchten ...

UFC 208 Free Fight: Ronaldo Souza vs. Gegard Mousasi 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Germaine ‘The Iron Lady’ de ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Donald Cerrone zal het main event verzorgen van UFC Gdansk met de ongeslagen Darren ...