Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Er is een grote kans dat je op onze website gekomen bent via UFC Nederland en misschien heb je ons logo of een artikel van ons wel eens voorbij zien komen.
Maar wat is nou EPIC MMA? En wie zijn die gasten? Laten wij het daar maar even over hebben, over de crew, het verleden en het heden van EPIC MMA.

Het verleden
Twee jaar geleden zijn wij begonnen met (de “fan based”) UFC Nederland, ons doel was om de UFC uitgezonden te krijgen op de Nederlandse televisie. Na het bezoeken van meerdere Europese UFC events, verschillende meetings en groeien tot de grootste UFC community van Nederland, was het eindelijk zover. Op 15 maart was het eerste UFC event op FOX Sport een feit!

Ondertussen bleven wij groeien, draaide UFC Nederland  bijna 24/7 en werd het tijd om het wat grootser aan te pakken. “Waarom niet los van de grootste MMA organisatie, ook andere organisaties meenemen?”Onze contacten met de UFC zijn nog steeds goed hoor, maar waarom niet kijken wat er nog meer is?

Het heden
Als echte MMA fan weet je dat de UFC op FOX komt, de WSOF (World Series of Fighting) uitgezonden wordt op Sport1 en dat Spike vanaf één oktober te zien is op de Nederlandse tv met Bellator. Wij gaan ons best doen om verslag te doen van alle grote MMA organisaties, maar vooral van die op de Nederlandse televisie uitgezonden worden.

Maar vergis je niet, ook de opkomende vechters en Nederlanders in andere organisaties zetten wij graag in de schijnwerpers. Het gaat ons niet alleen om de “headliners”, maar ook om het ontdekken van nieuw talent. Neem vooral contact met ons als je leuke filmpjes hebt of als je een evenement toe zou willen voegen aan onze agenda.

Wij hebben op EPIC MMA een MMA Agenda waarmee je met een paar drukken op de knop alle UFC events met extra info in de agenda van je telefoon kan krijgen. Zo weet je altijd waar en wanneer het volgende UFC event plaats zal vinden.
Ben je in de buurt van een event? Met het toevoegen van de MMA agenda klik je op de locatie en brengt Google Maps je naar de locatie (Pas op voor je dataverbruik in het buitenland).

EPIC MMA Crew
Wij zijn gewoon fans die in in onze vrije tijd, de afgelopen 2 jaar ervaring opgedaan hebben achter de schermen.  Hierdoor hebben wij een breed internationaal netwerk opgebouwd en proberen wij jou daarmee te voorzien met o.a. de laatste nieuwtjes en exclusieve interviews.
Ook hebben wij een wekelijkse EPIC Hangout waarin wij o.a. praten over recente MMA nieuwtjes en previews doen voor opkomende events.

Crewleden:

Giovanni Tjin (Founder/Chief)
Michael Duarte (Interviews/reports)
Lennart van Arendonk (UFC/OneFC)
Marcel Dorff (UFC/InvictaFC)
Joshua Dufort (UFC/Bellator)
Ben de Liège (UFC/WSOF)

Wij willen de “pound for pound” beste MMA website zijn van Nederland, help jij ons mee?
Volg EPIC MMA op Facebook, Twitter, Instagram en Youtube voor de beste MMA updates!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jimmie ” El Terror” Rivera daagt de bamtamweight top uit

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Door een blessure van Bryan ...

Daniel Cormier hoopt niet dat UFC 206 verloren gaat tussen UFC 205 en UFC 207

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eerder deze maand werd bekendgemaakt ...

Jon Jones wederom positief getest voor verboden middelen

Jon Jones lijkt hardleers en wordt voor de derde keer in zijn carrière gestipt ...

EPIC Hangout #028: UFC Fight Night Henderson vs Masvidal

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...