Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Deze vrijdag zal World Series of Fighting 23 plaatsvinden in Phoenix, Arizona met maar liefst twee titels op het spel. In de Lightweight divisie zal het een re-match worden tussen Justin Gaethje (14-0) en Luis Palomino (23-10). Ook zal er voor het eerst een Light Heavy Weight titel gevecht worden gehouden tussen de Middleweight kampioen Dave Branch (16-3) en challenger Teddy Holder (9-1).

Justin Gaethje heeft aan zijn voetenwerk en hoofdbeweging gewerkt in aanloop naar de re-match met Palomo. Eerder heeft hij al gezegd dat hij niet anders weet te vechten als vooruit lopen en met een vol arsenaal te stoten, trappen en te proberen finishen, ook daar zal niet veel aan veranderen. “I have to get better at not getting hit. I`m still going to move forward and try to finish my opponent, but i need to not get hit when I move backward” aldus Gaethje. De momenten dat zijn tegenstander ook de meeste stoten landde was ook toen hij achteruit liep maar dat veranderd deze keer volgens de kampioen. De twee hebben wat misschien wel het beste gevecht van de promotie geleverd eerder dit jaar en WSOF President Ray Sefo kan niet wachten tot ze het allemaal even over doen.

Ook op de card zal Middleweight kampioen Dave Branch het opnemen tegen Teddy Holder voor de allereerste kroning van een Light Heavyweight kampioen in de promotie`s geschiedenis. Branch heeft meegedaan aan het Light Heavyweight toernooi toen de promotie problemen had met het vinden van vechters. Hij won in April via submission van Jesse McElligot waardoor hij nu in de finale staat tegenover Holder. “This hasn`t been done, and I think  that will seperate me from a lot of fighters out there. I`m already a world champion. I`m going for greatness,” aldus Branch. Teddy Holder is ook niet de minste en met een record van 9-1 waarvan alle winst partijen via T/KO of submission zal het een zware tegenstander zijn voor Branch.

Het zal een avondvullend programma zijn en met maar liefst 12 gevechten op de card. Voor ieder wat wils en bovendien maar liefst 2 titels op het spel.

WSOF 23 zal worden uitgezonden op Sport1 select maandagavond om 23.00 uur en het commentaar zal worden verzorgd door Remco Pardoel en Fred Royers.

Dit is de volledige card van WSOF 23:

Main Card:

 • Justin Gaethje VS. Luis Palomino (voor de Lightweight Titel)
 • Dave Branch VS. Teddy Holder (voor de Light Heavyweight Titel)
 • Tito Jones VS. Timur Valiev
 • Ben Fodor VS. Roberto Yong
 • LaRue Burley VS. Brian Foster

Preliminary Card:

 • Brain Grinnell VS. Vagab Vagabov
 • Krasimir Mladenov VS. Clifford Starks
 • Kamuela Kirk VS. Estevan Payan
 • Danny Davis Jr. VS. Matthew Frincu
 • David Nuzzo VS. Andres Ponce
 • Joey Miolla VS. Randy Steinke
 • Jeff Fletcher VS. Benny Madrid
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 192 PPV Recap (5/5) : Cormier verslaat Gustafsson tijdens UFC 192

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Titelverdediger Daniel Cormier slaagde erin ...

Weigh-ins: ONE Championship 32: Tigers of Asia

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het 32ste evenement staat op ...

Maak kennis met: WSOF Lightweight kampioen Justin Gaethje

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Justin Gaethje werd op 14 ...