Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bekijk hier de eerste aflevering van MVP 24/7, een documentaire over de Bellator vechter Michael “Venom” Page, in aanloop naar zijn gevecht tegen Charlie Ontiveros, 23 oktober op Bellator 144. Wij danken onze collega`s van MMAJunkie, Chamatkar Sandhu, Abbey Doctolero en Tom Ransom die verantwoordelijk zijn voor de documentaire.

Michael “Venom” Page is een onverslagen Bellator vechter met een record van 8-0 waarvan 4 gevechten in Bellator. “Venom” staat bekend om zijn explosieve vechtstijl en onorthodoxe striking, met stoten zonder te kijken of zijn rug keren naar zijn tegenstander weet hij er altijd een entertaining gevecht van te maken.

In de documentaire kan je een kijkje nemen achter de schermen in de aanloop naar zijn volgende gevecht. Je ziet hem voorbereiden in Engeland waar hij het heeft over zijn achtergrond in martial arts zijn voorbereidde maaltijden en hoe hij gezien wil worden in de sport. Luister ook wat andere vechters zoals King Mo en Liam McGeary te vertellen hebben over “Venom” in MVP 24/7.

Page wil een “Legacy” achterlaten en met die “Legacy” wil hij niet alleen bekend worden in de MMA wereld maar ook daarbuiten zo zegt hij in het interview: “In America people dont know soccer, but they do know David Beckham, In England they dont know Basketball, but they do know Michael Jordan”. Of hij dat werkelijk haalt is afwachten maar 1 ding is zeker dit is iemand om naar uit te kijken.

Bellator 144 Galvao VS. Dantas 2 zal plaatsvinden op vrijdag 23 oktober in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut.

Kijk hieronder de volledige eerste aflevering van MVP 24/7.

brightcove.createExperiences();

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: Bellator

Melvin Manhoeft krijgt een tweede kans op de Bellator middengewicht titel in Torino, Italië. ...

(Video) Bellator 169 post-fight interviews

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator heeft opnieuw voet weten ...

Bellator MMA 170: Ortiz vs. Sonnen compleet

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Volgende maand zal Bellator MMA ...