Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bekijk hier de eerste aflevering van MVP 24/7, een documentaire over de Bellator vechter Michael “Venom” Page, in aanloop naar zijn gevecht tegen Charlie Ontiveros, 23 oktober op Bellator 144. Wij danken onze collega`s van MMAJunkie, Chamatkar Sandhu, Abbey Doctolero en Tom Ransom die verantwoordelijk zijn voor de documentaire.

Michael “Venom” Page is een onverslagen Bellator vechter met een record van 8-0 waarvan 4 gevechten in Bellator. “Venom” staat bekend om zijn explosieve vechtstijl en onorthodoxe striking, met stoten zonder te kijken of zijn rug keren naar zijn tegenstander weet hij er altijd een entertaining gevecht van te maken.

In de documentaire kan je een kijkje nemen achter de schermen in de aanloop naar zijn volgende gevecht. Je ziet hem voorbereiden in Engeland waar hij het heeft over zijn achtergrond in martial arts zijn voorbereidde maaltijden en hoe hij gezien wil worden in de sport. Luister ook wat andere vechters zoals King Mo en Liam McGeary te vertellen hebben over “Venom” in MVP 24/7.

Page wil een “Legacy” achterlaten en met die “Legacy” wil hij niet alleen bekend worden in de MMA wereld maar ook daarbuiten zo zegt hij in het interview: “In America people dont know soccer, but they do know David Beckham, In England they dont know Basketball, but they do know Michael Jordan”. Of hij dat werkelijk haalt is afwachten maar 1 ding is zeker dit is iemand om naar uit te kijken.

Bellator 144 Galvao VS. Dantas 2 zal plaatsvinden op vrijdag 23 oktober in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut.

Kijk hieronder de volledige eerste aflevering van MVP 24/7.

brightcove.createExperiences();

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Kimbo Slice en Ken Shamrock falen beide hun drugstest tijdens Bellator MMA 149!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Niet één maar twee vechters ...

(Video) Bellator 152: Anastasia Yankova “You will have to watch to find out”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is het dan eindelijk ...

Bellator 167 Taimanglo vs Caldwell 2 Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator 167 was het tweede ...

Bellator 177 Dantas vs. Higo Recap

Eduardo Dantas versloeg Leandro Higo via een split decision. Zijn titel werd tijdens de ...