Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Slechts 4 nieuwe gevechten werden deze week bekend gemaakt. Daarvan waren er 3 gloednieuwe ‘announcements’ en 1 update in verband met een blessure. 2 UFC evenementen werden gecompleteerd door deze gevechten.

Begin deze week werd het eerste en enige vrouwengevecht van de UFN 79 card toegevoegd. De Zuid-Koreaanse Seo Hee Ham moet het opnemen tegen de Amerikaanse Cortney Casey-Sanchez. Beide dames verloren hun enige gevecht tot nu toe in de UFC, en beiden deden ze dat tegen Joanne Calderwood.

 (Foto : Seo Hee Ham)

Tijdens UFC Tonight werd de zogeheten ‘featured prelim’ van UFC on FOX 17 bekend gemaakt. De ‘featured prelim’ wil zeggen dat het de belangrijkste prelim is van de card. Het hoofdgevecht onder de prelims. BJJ Black Belt #7 Charles ‘Do Bronx’ Oliveira zal het opnemen tegen #9 (LW) Myles ‘The Fury’ Jury. Jury maakte eerder bekend dat hij de switch van Lightweight naar Featherweight ging maken. Dit zal zijn eerste wedstrijd zijn op Featherweight. Beide mannen verloren hun laatste wedstrijd in de UFC. Oliveira deed dat tegen Max Holloway (blessure tijdens gevecht) en Jury verloor op Unanieme Beslissing van Donald Cerrone. Dit betekende tevens het eerste verlies voor Myles Jury in zijn 16 gevecht tellende pro-carrière.

(Foto : Charles Oliveira)

Nog geen uur later (na afloop van UFC Tonight) werd ook de Main Card voor UFC on FOX 17 gecompleteerd. #7 Randa Markos die sinds deze week fulltime traint bij Tristar Gym in Montreal, zal het opnemen tegen de Poolse nieuwkomer Karolina Kowalkiewicz. Kowalkiewicz werd nog niet zolang geleden gecontracteerd door de UFC. Ze heeft een ongeslagen record en was kampioen van de Poolse organisatie KSW. Randa Markos was een van de 16 deelneemsters aan TUF 20. Ze won van Tecia Torres & Felice Herrig, maar moest haar meerdere erkennen in Rose Namajunas. Vervolgens verloor ze op de TUF Finale card nipt van Jessica Penne (Verdeelde Beslissing), waarna ze wel met Unanieme Beslissing van Aisling Daly won.

(Foto : Randa Markos)

Zaterdagmorgen maakte Taylor Lapilus bekend dat hij zal vechten tijdens UFN 78/TUF Latin America 2 Finale tegen Erik ‘Goyito‘ Perez. Perez stond geboekt tegen Damian Stasiak, maar Stasiak raakte geblesseerd tijdens training en moet dus verschiet laten gaan.

(Foto : Erik ‘Goyito’ Perez)

Bekijk hier alle Fight Announcements van deze week :

UFN 78/TUF Latin America 2 Finale in Monterrey, Mexico (21 November 2015)
– Bantamweight Fight (135 lbs) : Erik Perez vs. Taylor Lapilus *

UFN 79 in Seoul, Zuid-Korea (28 November 2015)
– Women’s Strawweight Fight (115 lbs) : Seo Hee Ham vs. Cortney Casey-Sanchez

UFC on FOX 17 in Orlando, Florida (19 December 2015)
– Women’s Strawweight Fight (115 lbs) : #7 Randa Markos vs. Karolina Kowalkiewicz
– Featherweight Fight (145 lbs) : #7 Charles Oliveira vs. #9 (LW) Myles Jury

* Taylor Lapilus vervangt Damian Stasiak.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Invicta 16: De Uitslagen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Fans van Invicta en WMMA ...

“He is the champ and I am the No. 1 contender”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tyron Woodley versloeg Robbie Lawler ...

Frankie Edgar

Frankie Edgar: “Er staat veel voor mij op het spel bij het gevecht tegen Yair.”

Frankie Edgar kreeg in plaats van Ricardo Lamas Yair Rodriguez als nieuwe tegenstander voorgeschoteld. ...

The Ultimate Fighter 24 Finale Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Pound-for-Pound nummer 1 van ...