Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Dat Ierland een populair land is bij de organisatie is geen geheim. De combinatie van geslaagde live evenementen, succesvolle vechters, spots bij The Ultimate Fighter en opvallende persoonlijkheden zorgen ervoor dat de kleur groen, wit en oranje vaak het beeld passeert. Met de bekende Conor McGregor aan de top claimt het land veel liefde en records. Je hoefde maar te knipperen met je ogen of het aankomende evenement UFC Fight Night 76: Poirier vs. Duffy was uitverkocht. Maar welke vechters hebben nu eigenlijk de druk om voor het thuispubliek te presteren? EPIC MMA zet de Ierse vechters op een rij:

Norman Parke: Deze Lightweight vechter heeft 20 win, 4 verlies en 1 draw op zijn record staan. Tijdens het vorige evenement in Dublin won hij van Naoyuki Kotani met een spectaculaire TKO.  Parke komt uit Noord-Ierland. Maar het publiek zal hem hier niet minder om aanmoedigen. Parke vecht op de main card tegen Reza Madadi.
Aisling Daly: Bekend van The Ultimate Fighter seizoen 20. Daly deelt de Octagon met Ericka Almeida in het enige vrouwen gevecht van de avond. Ze is de vaste trainingspartner van Patrick Holohan. En ze heeft een record van 15 win partijen en 6 verlies partijen. Dit is de eerste keer dat ze vecht op een Europees UFC evenement. 
Cathal Pandred: Tijdens UFC Fight Night: McGregor vs. Brandao maakte hij zijn debuut. Hier won hij met een bonus van Mike King. Nu staat de 28-jarige vechter tegenover Tom Breese. Pandred heeft een record van 17 win, 3 verlies en 1 draw behaald. Een spectaculaire overwinning zou hem nog wel eens een spot in de top 15 kunnen geven.
Neil Seery: Neil draagt naast Paddy de vlag in de Flyweight divisie. Hij heeft een record van 15 win en 11 verlies partijen op zijn naam staan. Hier heeft hij er 2 van gewonnen en 2 verloren binnen de organisatie. Een finish heeft hij in de Octagon nog niet gemaakt. Wellicht lukt het hem wel in zijn gevecht tegen Jon Delos Reyes. 
Paddy Holohan: The Hooligan staat buiten de Octagon bekend om zijn liefde voor thee. Maar zijn prestaties binnen de kooi en Octagon zijn ook niet slecht. Paddy heeft een record van 12-1-1 en is hard aan het trainen om het op te nemen tegen zijn aankomende tegenstander Louis Smolka.

Joseph Duffy: Op internet bekend als ‘De man die Conor heeft verslagen’ is medeverantwoordelijk voor het main event van de avond. Met een record van 14 om 1 krijgt hij deze spotlights. Zijn tegenstander Dustin Poirier is erg goed, maar Duffy verwacht hier niet van te verliezen.
Deze kaart staat vol nationale en internationale vechters. Zo vechten Dustin Poirier, Louis Smolka en Bubba Bush voor de USA. Reza Madadi voor Iran. En komen er nog vechters over uit Denemarken, Frankrijk, Schotland, Zuid Afrika, Brazilië, Engeland, Guam en Polen.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 211 Embedded: Vlog Series – Episode 5

Een nieuwe aflevering van UFC 211 Embedded met Stipe Miocic, Joanna Jedrzejczyk, Junior dos ...

Fight Night Nashville Free Fight: Artem Lobov vs Chris Avila

Artem Lobov zal voor het eerst als main event de octagon instappen op UFC ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Een nieuwe week, een nieuwe UFC Weekly Fight Announcements. Afgelopen week werd bekendgemaakt dat ...

(Video) Sage Northcutt niet onder de indruk van Mickey Gall

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 203 in Cleveland stond ...