Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Makwan Amirkhani is 2-0 in de UFC en heeft deze beide partijen op spectaculaire wijze in de eerste ronde gewonnen. “Mr Finland” heeft zijn volgende tegenstander al in gedachte en geeft een specifieke reden voor de “call-out” in dit interview.


Makwan heeft in die twee gevechten niet meer dan 2 minuten in de Octagon gestaan en met zijn post fight interviews valt hij toch op in de UFC, iets wat niet makkelijk is in een organisatie die meer dan 500 vechters telt. Misschien zijn het zijn prestaties in de Octagon maar je kan niet ontkennen dat deze jongeman iets heeft waardoor hij uitblinkt in een overvolle organisatie als de UFC. Noem het charisma of de x-factor maar Makwan heeft het.

In het interview heeft “Mr Finland” het over de mogelijkheid voor een UFC in Finland, zijn carrière in MMA, en dat hij het niet doet voor het geld, “I can educate myself and work a normal job”, aldus Makwan. Conor McGregor word genoemd en Makwan doet een “call-out”.

De reden voor de “call-out” is een foto die op Instagram is opgedoken. Een foto waarop Nicklas Backstrom al knock out op de canvas lag en Mike Wilkinson nog een stoot gaf.

“If you look at the picture, Niklas Bäckström, he is totally out. His hands are down. And still, this guy punched him a couple of times in the face. You know when somebody is out. Even if you can see that he is out and the referee is coming between you, you don’t need to be an a–hole. You need to have a heart in your body still, even though it’s a fight,” aldus “Mr Finland”.

Zo had hij ook wat sterke woorden voor zijn tegenstander, “You can talk a lot of sh-t now after this interview, But inside of you, you know that you are really scared.” Makwan is trainingspartners met Bäckström en zei dit persoonlijk te gaan maken.

Bekijk het volledige interview van onze collega`s van MMAJunkie hieronder:
  

brightcove.createExperiences();

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Instagram recap week 22: Is this real life? Is this just fantasy?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Deze week een speciale editie ...

(Video) BREAKING: Antwoorden van Jon ‘Bones’ Jones

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. 7 maanden geleden is Jon ...

UFC Fight Night 110 Free Fight: Mark Hunt vs. Roy Nelson

Mark Hunt zal voor eigen publiek de octagon instappen met Derrick Lewis. Bekijk hier ...

Joey Hamilton over verschillende tatoeages in de UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ink Master Joey Hamilton geeft ...