Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Ink Master Joey Hamilton geeft zijn mening over verschillende tatoeages van UFC vechters. Joey won seizoen 3 van het populaire televisieprogramma Ink Master op Spike TV. De UFC gaf hem de mogelijkheid om zijn mening te geven en hierover te schrijven.
Conor McGregor: Die koning gorilla tatoeage komt recht in je gezicht. Ik kende McGregor nog niet, maar toen ik hem voor het eerste de Octagon in zag stappen met deze tattoo, straalde het agressie uit. Zijn tijger op zijn buik gaat overigens niet samen met de rest van zijn tatoeages. Maar toen ik die gorilla voor de eerste keer zag, zei ik tegen mezelf “Holy cow, who is this kid?” Ik vind het een mooi stukje kunst!
Frank Mir: De layout en de maat is mooi! De tekening van de Samurai op een neushoorn komt goed uit met al die details. Zwart met grijs en een beetje rood is een mooie stijl. 
Benson Henderson: Hij is cool, groot en dekt zijn rug. Dit soort vleugels komen tegenwoordig erg vaak voor, maar deze tatoeage past perfect op zijn rug. De lijnen gaan mee met zijn spieren. Deze tatoeage is juist ontworpen. Dat hebben ze goed gedaan, iets wat je niet altijd ziet.
Thomas Almeida: Gewoon een cool Polynesian-style tatoeage. Een goede maat. Het is strak gezet en past goed op zijn arm. Een mooi ontwerp ook.
Bec Rawlings: Bij deze meid staat het goed om helemaal vol te zitten met tatoeages. Bruut zijn de plaatjes niet, ze heeft veel vrouwelijke tatoeages. Een luipaard print, een cupcake, een tuinband met pistool. Bij elkaar is het een mooi plaatje.
Tecia Torres: Deze tatoeage is juist uitgevoerd. Het past mooi op haar lichaam. Maar als je iets beter kijkt, mist het wel wat details. De plaatsing is goed, en het past bij haar lichaam, dan is een tatoeage al voor 90% goed.
Ryan Bader: Ik moet gelijk denken aan een erfgoed tatoeage. Volgens mij heeft hij een wapen op zijn arm. Het lijkt erop dat hij een Russische achtergrond heeft.

Ronda Rousey: Deze tatoeage betekend veel voor haar. Dat is het beste aan het zetten van tatoeages. Ik weet hoe hard deze mensen trainen om mee te mogen doen aan de Olympische Spelen. Haar tatoeages zijn niet groot of indrukwekkend. Maar ze zijn gewoon tof omdat ze een betekenis hebben. Het is altijd een eer om een tatoeage te zetten bij iemand die meedoet of heeft gedaan aan de Olympische Spelen.
Deel jij zijn mening?
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Nick Diaz bood Michael Bisping een non-title gevecht aan

Nick Diaz wilde de octagon instappen voor een catchweight gevecht met Michael Bisping. Hij ...

UFC 214

UFC 214: Een werkelijk epische kaart

Het ziet er naar uit dat UFC 214 de sterke kaart van UFC 211 ...

Gegard Mousasi: “Bisping maakt altijd kans”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vannacht staan Luke Rockhold en ...

Colby Covington

Komt Colby Covington heelhuids Brazilië uit?

Kan Colby Covington na zijn zege en beledigende uitspraken Brazilië zonder kleerscheuren verlaten?