Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Op het evenement One Championship op 21 november in Beijing is zojuist een tweede titel gevecht bekend gemaakt. Naast het champions vs. interim champion gevecht tussen Jadamba Narantungalag en Marat Gafurov gaat de eerste en nog enige Flyweight ONE kampioen Adriano Moraes zijn titel verdedigen tegen de onverslagen Kairat Akhmetov.
Met een record van 13 win partijen en 1 verlies partij stapt Adriano Moraes de kooi in. Zijn laatste drie gevechten wist hij te winnen met submission, hij dwong hier Yasuhiro Urushitani, Kosuke Suzuki en Geje Eustaquio tot afkloppen. Na een succesvolle eerste titel verdediging op One Championship 25: Age of Champions in maart, verwacht de Braziliaan dit in China te herhalen.
Aan de andere kant staat Kairat Akhmetov. Een vechter die in 22 partijen nog nooit heeft veroren. Kairat zijn indrukwekkende prestaties hebben zorgen ervoor dat hij zijn ONE Championship debuut mag maken tegen de huidige kampioen. Kairat is pas sinds 2010 actief binnen de sport MMA, en heeft nu al 18 tegenstander voor de bel gestopt, dit waren er 13 met submission.
Kampioen Adriano Moraes: “Ik kijk uit om weer de One Championship kooi in te stappen. Ik heb hard getraind. Kairat heeft een indrukwekkend record, maar ik heb daar een antwoord op. Ik kan niet wachten om weer in actie te komen”
Het evenement One Championship (Wujie): Dynasty of Champions Beijing II is georganiseerd op 21 november 21 in het Gymnasium of National Olympis Sports Center. Dit is de tweede keer dat de organisatie naar Beijing gaat, tijdens het vorige evenement stond Vincent Latoel tegenover Adrian Pang. Houd EPIC MMA in de gaten voor meer informatie!  
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Announcements Recap Week 38.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Donderdagnacht maakte Dana White bekend ...

Gerucht: Carlos Toyota vs. Fedor Emelianenko

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De geruchtenmachine draait al weken ...