Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De UFC 192 PPV werd geopend met een partij in de Women’s Bantamweight divisie. ‘The Venezuelan Vixen‘ Julianna Peña nam het op tegen Jessica ‘Evil‘ Eye. De #12 gerankte Julianna Peña is er in geslaagd de #6 gerankte Jessica ‘Evil’ Eye te verslaan.
Dit gebeurde door middel van een Unanimous Decision.

Julianna Peña debuteerde in de UFC in November 2013, waar ze de TUF 18 Finale won door Jessica Rakoczy te verslaan.
Vervolgens heeft ze maar liefst anderhalf jaar buitenspel gestaan met een zware blessure aan haar knie. Afgelopen April vocht ze in haar return tegen Milana Dudieva. De ‘Venezuelan Vixen’ won ook dit keer door middel van een TKO in de eerste ronde (net als in haar TUF Finale gevecht).

Jessica Eye debuteerde in Oktober 2013 in de UFC. Ze won haar gevecht tegen Sarah Kaufman door middel van een Split Decision, maar zag het gevecht later ‘overturned’ worden naar een No-Contest nadat er sporen van Marihuana in haar bloed waren aangetroffen. Vervolgens verloor ‘Evil’ Eye van Alexis Davis, waarna ze haar eerste officiële overwinning boekte tegen Leslie Smith. Een dokter’s stoppage overwinning, aangezien Smith niet verder mocht omdat haar linkeroor er half af lag.
Afgelopen Juli vocht Jessica Eye voor de #1 contenderspot tegen Miesha Tate. Dit gevecht werd verloren door middel van een Unanimous Decision.

Het Gevecht :

Zowel Peña als Eye gingen beiden agressief van start. Een paar stoten over en weer, maar ook veel positiewisselingen op de grond. Eye leek in de eerste ronde een klein voordeeltje te hebben, al ging het zo goed als gelijk op. De laatste anderhalve minuut was wel duidelijk voor Peña, waarmee ze de eerste ronde met minimaal verschil leek binnen te hengelen.

In de 2e ronde was Jessica Eye duidelijk de bovenliggende partij, en leek ze Julianna te gaan finishen met een zogeheten ‘Arm-Triangle Choke’. Helaas voor Jessica heeft Julianna een hele sterke groundgame, en wist ze zich uit de benarde positie te manoeuvreren waarna ze boven op Eye kwam te liggen. Eye die de ronde gewonnen leek te hebben plaatste (vanaf haar rug) vervolgens een knie tegen het hoofd van Peña die op haar lag. De scheidsrechter twijfelde wat hij moest doen, maar naar overleg met de zijkant werd besloten Jessica Eye een punt af te trekken. De ronde eindigde. Eye leek de ronde gewonnen te hebben, maar door het punt aftrek zou dit normaal gesproken een 9-9 ronde zijn.

In de 3e ronde was het Julianna Peña die de wedstrijd naar zich toetrok. Superieure grappling lag aan de basis voor de ronde winst. Peña leek Eye te gaan finishen door middel van een ‘Rear Naked Choke’, maar net als Peña eerder wist ook Eye te ontsnappen aan een submission finish. Peña wist de ronde op vrij dominante wijze af te maken, en leek net als in de eerste ronde ook deze ronde gewonnen te hebben.

Officiële score :
Julianna Peña verslaat Jessica Eye via Unanieme Beslissing (3x 29-27)

Uit de score bleek dus ook dat het punt in mindering voor Eye geen effect heeft gehad op de uiteindelijke uitslag. (Anders was het 3x 29-28 geweest).

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Cormier

UFC lichtzwaargewicht kampioen Daniel Cormier haalt uit naar Jon Jones

Het lijkt alsof Daniel Cormier toch blijft denken aan Jon Jones. Zie je de ...

(Video) Conor McGregor: “Ik ga de hele godverdomme wereld choqueren.”

Conor McGregor was vrijdag in de Madison Square Garden aanwezig om het professioneel debuut ...

UFC 216 Ferguson vs. Lee Countdown

Tony Ferguson en Kevin Lee zullen strijden om de UFC interim lichtgewicht titel en ...

Demetrious Johnson geeft Ray Borg UFC 216 als deadline

Demetrious Johnson geeft Ray Borg tot UFC 216 de tijd om alsnog de octagon ...