Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het derde PPV gevecht van de avond ging tussen Shawn ‘The Savage’ Jordan en de Russische Ruslan ‘Leopard’ Magomedov. Het enige Heavyweight gevecht op deze card.

Shawn Jordan mag je inmiddels een UFC veteraan noemen. Hij vecht sinds 2011 in de UFC met wisselende resultaten. De grootste naam die hij versloeg was Pat Barry. Ook de mooie ‘hook-kick’ KO tegen Derrick Lewis in zijn laatste gevecht is er een om niet snel te vergeten.

Ruslan Magomedov is in de UFC nog ongeslagen. Hij won van zowel Viktor Pesta als van Josh Copeland met een unanieme beslissing. Zijn twee grootste winstpartijen boekte hij buiten de UFC. Zo won hij van twee voormalig UFC Heavyweight kampioenen, namelijk Ricco Rodriguez en Tim Sylvia.

Het Gevecht :

Over het gevecht zelf kunnen we kort maar krachtig zijn. Shawn Jordan probeerde druk te zetten, maar Magomedov was gewoon echt een maatje te groot. Jordan werd een paar keer goed geraakt door mooie combo’s van Magomedov. Ook het grondwerk van Magomedov was dik in orde. In alle drie de rondes zou Magomedov de bovenliggende partij zijn (als niet 3 dan toch zeker 2). Het leek dan ook onvermijdelijk dat de 3-fight winning streak van Jordan tot zijn einde zou komen. En dat Magomedov nu zelf een 3-fight winning streak zou hebben.

Officiële Score :
Ruslan Magomedov verslaat Shawn Jordan via Unanieme Beslissing (2x 30-27 & 1x 29-28)

Een behoorlijke ‘setback’ voor Jordan, die hiermee een kans tot het betreden van de Top 15 voorlopig even op zijn buik kan schrijven. Magomedov zou zo maar eens de Top 15 kunnen binnenwandelen. Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren is niet zeker.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Daniel Cormier: ”Ik geloof niet dat Ronda Rousey ooit nog dominant zal zijn.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Weekly UFC-lichtzwaargewicht en ...

The Ultimate Fighter 24: aflevering 1 spetterde van het scherm!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Iedereen al bijgekomen van de ...

Welke uitdager zal Bisping voorgeschoteld krijgen?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Middleweight divisie staat op ...

Iaquinta 2015

Al Iaquinta houdt spectaculaire tirade in interview: “Houd je muil!”

Al Iaquinta is ondanks zijn glansrijke overwinning op Diego Sanchez van afgelopen zaterdag allesbehalve ...