Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Een UFC evenement in Nederland lijkt steeds dichterbij te komen, de UFC EMEA Content Director James Elliott is gepromoveerd naar Vice president en manager van de UFC in de EMEA regio.

De UFC heeft in het begin van dit jaar aangegeven dat zij in meerdere Europese steden hun debuut willen maken, jammer genoeg is dat er niet van gekomen en was deze lijst beperkt tot Polen en Schotland. Het lijkt er op dat Rusland en Nederland voor 2016 boven aan de lijst staan.

“Holland is still on the list, Holland is a key market for us and it’s somewhere we want to be.” – James Elliott via MMA Fighting. “

Elliot is een van de verantwoordelijke UFC medewerkers die als content director achter de schermen gewerkt heeft aan o.a. de FOX deal in Nederland, iets waar wij ook ons best voor hebben gedaan. Elliott  gaf aan dat zijn doelen simpel zijn: zoveel mogelijk televisie deals maken en regelmatig UFC evenementen organiseren in Europa, Zuid Afrika en steden in de Verenigde Arabische Emiraten.

“European MMA has never been stronger, “I think we’ve got both fighters and athletes at the top level challenging for world titles and we’ve got people coming in from the grassroots, people coming onto the roster and into Fight Nights and onto FOX shows and pay-per-views. Every week there’s a new European fighter who’s coming on board.” – James Elliot via MMAFighting

Zodra er meer bekend is over een evenement in Nederland dan zullen wij je direct op de hoogte houden! De Ziggo Dome is al eerder genoemd, maar ook de RAI en Ahoy waren mooie locaties.
Houd EPIC MMA in de gaten voor meer updates.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Doing what i like, hope you like what i do!

  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 216 Free Fight: Jake Matthews vs. Kevin Lee

Kevin Lee won zijn laatste vijf partijen en staat nu voor zijn grootste uitdaging ...

EPIC Hangout #027: UFC Fight Night: Magny vs. Gastelum

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

UFC 211 Free Fight: Junior dos Santos vs. Gabriel Gonzaga

Junior dos Santos hoopt zijn titel terug te winnen op UFC 211 als hij ...