Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aanstaande vrijdag is het weer tijd voor Bellator 144, in The Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut. Op de Main Card staan vier gevechten waaronder 1 titelgevecht tussen Brandon Halsey en Rafael Carvalho voor de verlaten Middleweight titel.

Brandon Halsey (9-0) is de oude Middleweight kampioen maar was gestript van die titel toen hij te zwaar op kwam dagen (188.1 pounds) voor zijn titelverdediging tegen Kendall Grove. Halsey heeft al eerder gezegd te hebben geleerd van zijn fouten en het niet meer zal voorkomen. Ook verkondigd hij altijd nog de kampioen geweest te zijn, “I was always the champion; you have to get your belt taken from you by losing, not because of some controversy,” aldus Halsey. Zijn tegenstander, Rafael Carvalho (11-1) heeft zijn MMA debuut verloren maar daarna 11 achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam gezet waaronder 9 via KO. Zijn twee laatste winstpartijen waren tegen Brian Rogers en Joe Schilling waarmee hij een kans voor de titel heeft verdiend.

Ook op de Main Card staat, Michael “Venom” Page (8-0) die het opneemt tegen Charlie Ontiveros (6-3). We hebben eerder al een documentaire van deze spectaculaire, ongeslagen vechter gepost in voorbereiding naar zijn gevecht op Bellator 144. “MVP” heeft volgens geruchten 4 verschillende tegenstanders gehad die om verschillende redenen uit zijn gevallen. Of vechters hem opzettelijk vermijden is niet te zeggen maar het is zeker duidelijk dat deze jongeman een gevaar is voor de divisie. Ontiveros maakt zijn debuut bij Bellator en heeft nog nooit buiten zijn oude organisatie, Legacy FC gevochten.

Oorspronkelijk zouden er twee titel gevechten op de Main Card staan maar het gevecht om de Bantamweight titel, Eduardo Dantas VS. Marcos Galvao 2 is uitgesteld nadat Dantas een blessure heeft opgelopen tijdens zijn training.

Bekijk hieronder de preview van Bellator 144:

Bekijk hieronder de volledige line-up van Bellator 144.

Main Card:

 • Brandon Halsey VS. Rafael Carvalho (Middleweight titel gevecht)          
 • Dennis Olson VS. Brennan Ward
 • Charlie Ontiveros VS. Michael Page
 • Isao Kobayashi VS.
  Goiti Yamauchi
Prelimenary Card:
 • Matt Bessette VS. Kevin Roddy
 • Jeremie Holloway VS. Matt Secor
 • Marius Enache  VS. Pete
  Rogers
 • Kin Moy VS. Walter Smith-Cotito
 • Billy Giovanella VS.
  Brandon Polcare
 • Keenan Raymond VS. Damien Trites
 • T.J. Hepburn VS. Sam Watford
 • Ilya Kotau VS. Kemran Lachinov
 • Kevin Haley VS. Mike Zichelle

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator 160: Foundations met Saad Awad

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande vrijdag is het tijd ...

Twee nieuwe partijen toegevoegd aan Bellator 165: Chandler vs. Henderson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Twee nieuwe partijen toegevoegd aan ...

(Video) Preview Bellator 147: Thomson vs. Villaseca

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Naast vanavond`s Glory 26 evenement, ...