Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
De Nederlandse GLORY Heavyweight kampioen heeft tijdens het main event van RXF 20 met technische knock-out gewonnen van Viktor Bogutzki. De 26-jarige Nederlander heeft bewezen ook met vier-ounce MMA handschoenen om te kunnen gaan. Ook wist hij zijn tegenstander naar de grond te werpen en hem hier gecontroleerd te stoppen. Rico Verhoeven wint van Viktor Bogutzki in de 1ste ronde ronde op 2 minuut en 11 seconden met technische knock-out. 


Na de uitleg van Herb Dean en het klinken van de bel neemt Verhoeven het initiatief om te openen. Met een schop naar de binnenkant van het been beginnen de presentatoren al te praten over zijn Nederlandse kickboks stijl. Beide mannen delen en nemen schaden met een clinch als gevolg. Een Ko-Soto-Gake zorgde voor een grond gevecht. Bogutzki sluit zijn guard niet, en Verhoeven weet hier overheen te stappen. Dit gevolgd met verschillende stoten heeft Herb Dean overtuigd om het gevecht te stoppen. Een mooie binnenkomer voor Rico!

In een interview met EPIC MMA liet Verhoeven weten de overstap van kickboksen naar MMA niet te maken. Maar de basis van zijn verhaal is om het een keer te proberen. Wellicht dat deze overwinning hem over heeft gehaald om vaker te vechten. Gelukkig heeft Verhoeven geen ernstige schade opgelopen, Op 4 december staat Rico namelijk tegenover Benjamin Adegbuyi op Glory 26: Amsterdam.

Rico Verhoeven wint van Viktor Bogutzki in de 1ste ronde ronde met technische knock-out. 
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Live resultaten – UFC Fight Night 107: Manuwa vs Anderson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.De Octagon is weer terug in ...

EPIC Hangout #050: UFC 198: Werdum vs. Miocic

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

Is marihuana een prestatiebevorderend middel?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Je ziet het nog steeds ...