Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Johnny Hendricks VS. Tyron Woodley van UFC 192 kaart geschrapt. Last van nier stenen of gaan we dit nu vaker zien omdat de UFC vanaf nu de IV ban invoert?   


Het gevecht gaat niet door en er zal ook geen andere tegenstander voor Woodley gevonden worden. In plaats daarvan hebben ze het gevecht tussen Joseph Benavidez en Ali Bagautinov gepromoveerd naar de Main Card.


Volgens ESPN.com`s Brett Akomoto heeft de manager van Hendricks hem verteld dat “Big Rig” vannacht naar de spoedeisende hulp is overgebracht: “Hendricks’ manager tells me Johny had a blockage in intestine and kidney stone. Rushed to ER last night.”, aldus Akomoto.

Het komt niet op een goed moment aangezien UFC 192 het eerste Event zal zijn waar de IV ban word ingevoerd. Dat houd in dat de vechters na het behalen van hun gewicht niet meer aan een infuus mogen om zo sneller alle basis vitamines en mineralen die ze hebben verbrand tijdens de “weightcut” aan te vullen.

De vraag of we nu vaker problemen gaan zien met “weightcuts” komt de laatste tijd steeds vaker voor, en met vechters die rondlopen als een Welterweight en cutten naar Light of Featherweight op “fightday” denk ik dat het een zware klap zal zijn.

Of Hendricks nu ongeluk heeft met timing of het ligt aan de IV ban weten we voorlopig nog niet zeker. Zodra er meer informatie over vrij komt houden we je uiteraard op de hoogte. Wij wensen in ieder geval een goed herstel en hopen hem snel weer in octagon te mogen zien.

Houd ons in de gaten voor updates.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Paulo Borrachinha: “Ook al weegt hij 90 à 100 kg dan zal ik nog tegen hem vechten.”

Paulo Borrachinha heeft met Johny Hendricks zijn eerste grote uitdaging in de UFC te ...

Rectificatie: Geen paniek, gewoon UFC 194 op FOXtv

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA heeft eerder aangegeven ...

Ian McCall: Dopingcontrole is wat we nodig hebben, maar USADA testers gaan soms wel ver!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hoewel Ian McCall of ‘Uncle ...

Cris Cyborg heeft geen interesse in superfight met Amanda Nunes

Cris Cyborg is de UFC kampioene van een lege divisie. Het is onduidelijk wanneer ...