Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Johnny Hendricks VS. Tyron Woodley van UFC 192 kaart geschrapt. Last van nier stenen of gaan we dit nu vaker zien omdat de UFC vanaf nu de IV ban invoert?   


Het gevecht gaat niet door en er zal ook geen andere tegenstander voor Woodley gevonden worden. In plaats daarvan hebben ze het gevecht tussen Joseph Benavidez en Ali Bagautinov gepromoveerd naar de Main Card.


Volgens ESPN.com`s Brett Akomoto heeft de manager van Hendricks hem verteld dat “Big Rig” vannacht naar de spoedeisende hulp is overgebracht: “Hendricks’ manager tells me Johny had a blockage in intestine and kidney stone. Rushed to ER last night.”, aldus Akomoto.

Het komt niet op een goed moment aangezien UFC 192 het eerste Event zal zijn waar de IV ban word ingevoerd. Dat houd in dat de vechters na het behalen van hun gewicht niet meer aan een infuus mogen om zo sneller alle basis vitamines en mineralen die ze hebben verbrand tijdens de “weightcut” aan te vullen.

De vraag of we nu vaker problemen gaan zien met “weightcuts” komt de laatste tijd steeds vaker voor, en met vechters die rondlopen als een Welterweight en cutten naar Light of Featherweight op “fightday” denk ik dat het een zware klap zal zijn.

Of Hendricks nu ongeluk heeft met timing of het ligt aan de IV ban weten we voorlopig nog niet zeker. Zodra er meer informatie over vrij komt houden we je uiteraard op de hoogte. Wij wensen in ieder geval een goed herstel en hopen hem snel weer in octagon te mogen zien.

Houd ons in de gaten voor updates.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Cody Garbrandt: ”Dillashaw is de meest neppe persoon die ik ken.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Cody ‘No Love’ Garbrandt zal samen ...

Tarec Saffiedine hoopt Rafael dos Anjos te treffen op UFC London

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Rafel dos Anjos liet onlangs ...

Holloway

Aldo reageert op verlies, Holloway krijgt heldenontvangst op Hawaï

José Aldo reageerde op zijn verlies via social media, terwijl Holloway en Medeiros als ...