Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Johnny Hendricks VS. Tyron Woodley van UFC 192 kaart geschrapt. Last van nier stenen of gaan we dit nu vaker zien omdat de UFC vanaf nu de IV ban invoert?   


Het gevecht gaat niet door en er zal ook geen andere tegenstander voor Woodley gevonden worden. In plaats daarvan hebben ze het gevecht tussen Joseph Benavidez en Ali Bagautinov gepromoveerd naar de Main Card.


Volgens ESPN.com`s Brett Akomoto heeft de manager van Hendricks hem verteld dat “Big Rig” vannacht naar de spoedeisende hulp is overgebracht: “Hendricks’ manager tells me Johny had a blockage in intestine and kidney stone. Rushed to ER last night.”, aldus Akomoto.

Het komt niet op een goed moment aangezien UFC 192 het eerste Event zal zijn waar de IV ban word ingevoerd. Dat houd in dat de vechters na het behalen van hun gewicht niet meer aan een infuus mogen om zo sneller alle basis vitamines en mineralen die ze hebben verbrand tijdens de “weightcut” aan te vullen.

De vraag of we nu vaker problemen gaan zien met “weightcuts” komt de laatste tijd steeds vaker voor, en met vechters die rondlopen als een Welterweight en cutten naar Light of Featherweight op “fightday” denk ik dat het een zware klap zal zijn.

Of Hendricks nu ongeluk heeft met timing of het ligt aan de IV ban weten we voorlopig nog niet zeker. Zodra er meer informatie over vrij komt houden we je uiteraard op de hoogte. Wij wensen in ieder geval een goed herstel en hopen hem snel weer in octagon te mogen zien.

Houd ons in de gaten voor updates.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Michael Bisping: “Dit is een teken dat Vitor Belfort een pussy is.”

Vitor Belfort liet lachend de naam CM Punk vallen als laatste tegenstander uit zijn ...

John Dodson: “Ik ben de Agent van Chaos.”

Sinds zijn debuut in de UFC heeft John Dodson niet vaker dan twee gevechten ...

Weer gratis UFC events op FOX!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EDE- Na UFC 193: Rousey ...