Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.In deze rubriek spelen we UFC matchmaker Joe Silva en kijken we, Who`s next voor de winnaars van het afgelopen Event?


Julianna Penã #12:


Tegenstander: Amanda Nunes #4

Waarom: Met een overwinning over een hoger gerankte tegenstander heeft Penã laten zien dat ze klaar is voor sterkere competitie.

Penã was te sterk voor de #6 gerankte Eye en gaf aan graag voor de titel te willen vechten. Nu denk ik dat het daar te vroeg voor is en lijkt me Nunes in de tussentijd een geschikte tegenstander om zo dichter bij haar doel te komen. Nunes die afgelopen Augustus van Sara McMann heeft gewonnen via een submission in de eerste ronde staat nog niet geboekt en zou een zware test zijn voor Penã.

Joseph Benavidez #2:


Tegenstander: John Dodson #1


Waarom: Met weer een winst op zijn resumé laat Benavidez zien dat hij bij de top van de divisie behoord.

Alhoewel hij een titelshot verdient zal hij het niet krijgen aangezien hij al twee keer van de Champ Demetrious Johnson heeft verloren. Enige keuze voor Benavidez is blijven winnen en met die winsten een titelshot af te dwingen. Dodson komt ook van een tweede verlies partij af tegen de Champ en zit in het zelfde schuitje. Beide staan ze tegen de top aan met hetzelfde probleem, beide zijn ze beter dan de rest van de divisie maar verliezen alleen van de Champ. Een match-up die wonderbaarlijk nog nooit heeft plaats gevonden en vuurwerk beloofd.

Ruslan Magomedov:Tegenstander: Alexey Oliynyk #15


Waarom: Magomedov wist vrij makkelijk te winnen van Jordan afgelopen weekend met mooie combinaties en een goede groundgame.

Voor een grote man beweegt Magomedov heel vloeiend, snel en wist met zijn technisch combinaties Jordan te controleren en de winst te pakken. Jordan die vooruit bleef komen had geen antwoord op de aanvallen van Magomedov. Om in de top 15 door te breken zal hij toch stap omhoog moeten gaan in competitie. Oliynyk komt van een winst af over Jared Rosholt bijna een jaar geleden en staat op #15. Een test voor Magomedov en een kans voor Oliynyk om weer te vechten.

Ryan Bader #4:


Tegenstander: Glover Teixeira #3

Waarom: Bader heeft nu 5 gevechten op een rij gewonnen en komt in de buurt van een titelshot.

Bader`s striking is er erg op vooruit gegaan in de jaren en liet dat afgelopen weekend ook zien. Met goed voetenwerk en een sterke jab wist hij de winst over Evans te behalen. Bader heeft al eerder aangegeven dat hij denkt overgeslagen te worden voor een titelshot, en denk ik dat dat nu ook weer het geval zal zijn. Ook zou Bader graag een re-match willen tegen Teixeira waarvan hij in september 2013 heeft verloren. Een winst over Teixeira zou die titelshot haast moeten garanderen en zou het een leuke match-up zijn voor de fans.

Daniel Cormier #C:


Tegenstander: Jon Jones


Waarom: Cormier wist met sterke clinch stoten de torenhoge Zweed te verslaan.

Cormier wist vroeg in het gevecht een prachtige takedown te scoren maar zijn clinchwerk was de sleutel tot succes in dit gevecht. Met harde uppercuts wist Cormier zijn tegenstander keer op keer te raken en zo de nodige schade aan te richten. Zijn eerste titel verdediging verliep dus goed maar alles hangt af van wanneer Jones terug komt. Afgezien van zijn persoonlijke problemen en hoe de zaak behandeld is blijft Jones toch de beste MMA vechter die die divisie ooit heeft gekend. En aangezien hij zijn titel nooit heeft verloren denk ik dat hij de volgende in de rij is voor de Champ.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Amanda Nunes: ”Ik weet voor 200% zeker dat ik Rousey ga verslaan.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Woensdag werd bekend gemaakt dat ...

The Ultimate Fighter 25 – Team Garbrandt vs. Team Dillashaw – aflevering 8

Team Dillashaws Joe Stevenson en Tom Gallicciho zullen het vanavond opnemen tegen Team Garbrandts ...

UFC 204: Bisping vs Henderson: Live uitslagen met scorecards van de jury!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA is aanwezig bij ...