Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


RIO – Andy Souwer is op dit moment in Rio met Team Souwer om Jose Aldo te helpen met zijn voorbereiding voor het gevecht tegen Conor mcGregor. Andy verteld EPIC MMA over zijn ervaring tot nu toe.

Andy maakt binnenkort ook zijn eigen MMA debuut, op deze manier heeft hij twee vliegen in een klap. Want als je toch je MMA debuut maakt is Nova Uniao een perfecte locatie om je skills naar een hoger niveau te tillen, toch is BJJ (Braziliaans Jiu Jitsu) pittig.

“Gisteren heb ik in de ochtend geworsteld, iets wat mij beter ligt dan BJJ (Braziliaans Jiu Jitsu). BJJ is toch iets wat onderschat wordt in mijn beleving want het is verdomd moeilijk. Leuke snelle en explosieve oefeningen komen voorbij waarbij je niet snel stil hoeft te staan (in mijn geval bij het bjj’en).
Na afloop een kleine (groeps) prive training van de huidige shooto kampioen ‘Ronaldo’! 

o.a. Hyram, Agy en Josino bij
het wereldberoemde
standbeeld van Rio

Intressant, sneller dan anders en in veel posities ‘gescrambled’! Inmiddels lag ik al bijna 3 uur op de mat dus was het tijd om te relaxen.”

Andy is niet alleen in Rio, zo heeft hij wat team genoten meegenomen die het land voor het eerste mogen bewonderen.

Na wat nodige dingen aangeschaft te hebben gingen wij vervolgens met de drie (Hyram, Agy en Josino) vreemde hier, een van de 7(?) wereldwonderen te bezichten. 
In de avond zouden we voor onszelf trainen, maar door drukte hebben we het maar op een relaxte hersteltraining gehouden.

“Ik moet zeggen dat de andere 4 gasten nog redelijk vers leken (waarschijnlijk aangestoken door de trainings atmosfeer hier) maar ik kon alleen maar denken aan mijn bed en nachtrust.”

Andy houdt ons op de hoogte van zijn avontuur in Brazillie, zal Aldo met zijn hulp korte metten maken met McGregor? En zal het trainen bij Nova Uniao de vaardigheden van Andy naar een hoger niveau tillen?

Houd EPIC MMA in de gaten en blijf op de hoogte!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekendrooster: Drie dagen, vier evenementen!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Pak je agenda er maar ...

(Vlog) UFC 207 Embedded – Episode 3

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 Embedded is een ...

Instagram recap week 16: Cormier met pensioen, JDS onder het mes, JCVD en Super Sage vs. MRSA!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tijdens de Instagram recap blikken ...