Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
RIO – Ondertussen weet de wereld dat Andy Souwer in Brazilië is om zichzelf maar ook Jose Aldo klaar te stomen voor het debut van Andy en de belangrijke wedstrijd van Jose Aldo vs Conor McGregor. Andy neemt ons weer een dag mee in Brazilië.

Weekend is voorbij en dat hebben we geweten ook. Hoewel we de afgelopen dagen gewoon lekker hebben mee getraind was het vandaag voor het merendeel vertoeven in de gym. Alleen vanmiddag hebben we met z’n allen een tukkie gedaan omdat we wisten dat het vanavond een zware zou worden.

17.00 kregen we een flinke uur ‘Muay Thai’ voorgeschoteld (waarom ze het Muay Thai noemen vraag ik me soms nog steeds af. Een verkapte manier misschien om het ‘dutch’ gehalte te omzeilen?!).

Vervolgens heb ik José Aldo op de pads genomen en daar zijn hoge trappen, achterwaartse trappen en backfists proberen te verbeteren. Waarna we met een klein groepje privé les bjj kregen van Shooto kampioen Ronaldo Cordado.

Kortom zijn we vermoeid, lerend, gezegend en inmiddels acai verslaafd geworden. Voor de mensen die niet weten wat het is…het is de Braziliaanse doping. Nu maar niet hopen dat de wereld hier niet achter komt en McGregor de partij weer niet door laat gaan…

Was getekend

Andy Theodorus Egbertus Antoinetta

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Drie dikke partijen toegevoegd aan UFC 213

Drie mooi partijen toegevoegd voor UFC 213! Jammer genoeg zal Alistair Overeem waarschijnlijk dus ...

Stefan Struve main event bij terugkeer van UFC naar Rotterdam

Stefan Struve zal het op 2 september bij UFC Rotterdam opnemen tegen Alexander Volkov. ...