Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Bellator keerde vrijdag avond terug naar St. Louis voor Bellator 145: With a Vengeance: met maar liefst 2 titel gevechten. 

Tijdens het Main Event waren er 5 gevechten geplanned waaronder 3 rematches en 2 titelgevechten. Uiteindelijk werden het 3 decisions en 2 TKO`s.
De Card begon met Justin Lawrence VS. Emmanuel Sanchez, het was een over en weer gevecht waar Sanchez er uiteindelijk met de winst vandoor ging. Eerste ronde was voor de thuisfavoriet Lawrence, maar Sanchez wist zich in de tweede ronde te herpakken en scoorde een highkick knockdown in de laatste 20 sec van de ronde. Lawrence kwam zichtbaar aangeslagen uit in de derde ronde en daar haalde Sanchez zijn kracht uit om zo net iets meer te doen en de wedstrijd naar zich toe te trekken. 
Het tweede gevecht was 1 van de 3 rematches die op de Card stond. Bobby Lashley (14-2) VS. James Thompson (20-15) hebben ongeveer 3.5 jaar geleden ook eens tegenover elkaar gestaan en toen was Thompson degene die er met de winst vandoor ging. Het was dit keer anders, Lashley behaalde vroeg in de eerste ronde de single leg takedown en maakte het af met ground and pound. Tijdens die takedown heeft Thompson een knieblessure opgelopen en kon daardoor niet meer opstaan om het gevecht voort te zetten.
Het derde gevecht was gelijk ook de tweede rematch van de avond, een gevecht tussen, Michael Chandler en David Rickels. Vanaf de eerste seconde zag je dat Chandler er zo snel mogelijk een einde aan wilde maken, hij kwam erg agressief uit en zette de toon voor het gevecht. Chandler die zwaar favoriet was in het gevecht liet ook gelijk zien waarom, het leek erop alsof zijn tegenstander geen antwoord had op zijn constante druk en zware stoten. In de tweede ronde scoorde Chandler een knockdown met een helse rechterhand en maakte het gevecht af met ground and pound. 
Het Co-Main Event was het eerste titel gevecht van de avond. Een gevecht tussen de Champ Will Brooks en submission specialist Marcin Held. Iedereen verwachtte dat Brooks absoluut niet naar de grond zou willen met iemand zoals Held, maar niets was minder waar. In de eerste ronde deed Held ook gelijk wat iedereen had gedacht, en dat was schieten voor de takedown. Brooks heeft het merendeel van die ronde ook leglocks moeten verdedigen, later hoorden we dat hij tijdens die eerste ronde ook een knie blessure had opgelopen en daarom zijn gameplan had aangepast. Naar eigen zeggen kon hij daarna geen gewicht meer op zijn been zetten en koos er toen voor om zijn knie te ontzien door middel van het gevecht op de grond uit te spelen. Daarna wist Brooks de wedstrijd te bepalen en te controleren met takedowns en top controle. Hij versloeg daarmee een hele sterke tegenstander in zijn eigen spelletje, en verdedigde met succes zijn titel.
Het Main Event werd verzorgd door mannen die al 2 keer eerder hebben gevochten. Patricio Pitbull Freire VS. Daniel Straus: 3, beloofde weer een spektakel te worden, en dat hebben ze ook waargemaakt. Hoewel de eerste ronde redelijk gelijk op ging wist Straus die ronde op het einde naar zich toe te trekken met een takedown en poging op een flying knee. In de tweede ronde was er veel clinchwerk in het begin maar wist Straus weer succes te boeken met zijn linker stoot en scoorde een knockdown, waarmee hij het gevecht bepaalde. Pitbull was zichtbaar aangeslagen in de volgende twee rondes en Straus wist telkens die harde linkse stoot te plaatsen. In de laatste ronde was Straus erg moe maar hoefde alleen maar te zorgen dat hij de ronde overleefde om de winst te pakken. Pitbull was op dat moment weer redelijk bij zinnen en ging voor de finish, even had hij de rug van Straus en probeerde er een choke uit te halen wat niet mocht baten. Straus wist op te staan met nog maar een minuut op de klok en Pitbull ging volledig voor de “Lucky Shot” maar het haalde uiteindelijk niks uit. Straus is de nieuwe kampioen in een overal dominerend gevecht.  
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Djamil Chan: “Derek Campos, You Better be Ready”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Djamil Chan zal aanstaande vrijdag ...

Bellator 158 Pre-Fight Press-Conference

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA was aanwezig in ...

Bellator 160 main card opgeschud na blessures!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Slechts acht dagen voor Bellator ...