Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Uiteraard zijn er deze week ook weer gevechten toegevoegd voor de komende evenementen. Zo werd het Co-Main & Main Event over 2 weken in Zuid-Korea gewijzigd. Werd de Mexico card van volgende week gecompleteerd en is de langst niet-vechtende gerankte vechter ook eindelijk weer eens ingepland voor een gevecht. Lees de complete recap van deze week hieronder.

(Foto : Jorge Masvidal)

Zo kwam gisteren (Zaterdag) naar buiten dat Thiago Alves zijn rib had gebroken, en niet kon vechten tijdens het Main Event over twee weken in Zuid-Korea tegen Benson Henderson.
Benson Henderson die zelf half Zuid-Koreaans is wilde persé vechten op dit evenement, en mede daardoor moest de UFC dus zo snel mogelijk op zoek naar een vervanger. Omdat de gerankte vechters in de Lightweight divisie bijna allemaal gematched waren moest de UFC een andere oplossing vinden.
Jorge Masvidal werd doorgeschoven naar het Main Event (een gevecht dat eerder dit jaar al op het programma stond, maar toen raakte Henderson geblesseerd). Het gevecht zal plaatsvinden op Welterweight.

Met het doorschuiven van Masvidal kwam Dong-Hyun Kim zonder tegenstander te zitten. Inmiddels is bekend geworden dat Dominic Waters het gevecht op ‘short notice’ heeft aangenomen. En hij zal dus vechten tijdens het Co-Main Event tegen de hooggerankte Dong-Hyun Kim.

(Foto : Michael McDonald)

Afgelopen week kwam ook het nieuws naar buiten dat Michael McDonald eindelijk weer eens de Octagon zal betreden. In Januari zal hij na 2 jaar en 1 maand terugkeren tegen de Japanner Masanori Kanehara. Het laatste gevecht van McDonald was een submission verlies tegen Urijah Faber. Ondanks dat McDonald dus ruim twee jaar niet vocht (door veel blessureleed) bleef hij lange tijd de #5 gerankte vechter in de UFC Bantamweight divisie. Inmiddels staat hij niet meer vijfde, maar wel nog steeds in de top 10.

(Foto : Brian Ortega)

Op dezelfde card van UFC 195 werd ook nog een ander gevecht toegevoegd. TUF 14 winnaar Diego Brandão zal het opnemen tegen een van de grootste talenten van Team Black House, namelijk Brian Ortega. Een gevecht voor de fans om naar uit te kijken.
 
 
                       (Foto : Beneil Dariush)                                            (Foto : Mairbek Taisumov)
 
Ook de Boston card in Januari werd weer verrijkt met twee nieuwe gevechten. Beneil Dariush de teamgenoot van huidig UFC Lightweight kampioen Rafael Dos Anjos neemt het op tegen Tsjetsjeense sensatie Mairbek Taisumov. Taisumov traint in Thailand en komt uit voor het team van voormalig UFC vechter Roger Huerta.
 
(Foto : Rob Font)
 
Ook zien we op deze card thuisfavoriet Rob Font terug. Font die ook ruim anderhalf jaar niet vocht, maakt zijn return tegen Patrick Williams. Font won zijn debuut via een KO tegen George Roop, en Williams won zijn laatste gevecht door middel van een zeer snelle submission tegen TUF Latin America winnaar Alejandro Perez. Ook hier zal weer vuurwerk verwacht worden!!!

Verder waren er nog een aantal aankondigingen. Kijk hier beneden voor het volledige overzicht van deze week :

UFN 78/TUF Latin America 2 Finale in Monterrey, Mexico (21 November 2015)
– Lightweight Fight (155 lbs) : Horacio Gutierrez vs. Enrique Barzola *
– Welterweight Fight (170 lbs) : Vernon Ramos vs. Alvaro Herrera Mendoza

UFN 79 in Seoul, Zuid-Korea (28 November 2015)
– Welterweight Fight (170 lbs) : #7 (LW) Benson Henderson vs. Jorge Masvidal **
– Welterweight Fight (170 lbs) : #7 Dong-Hyun Kim vs. Dominic Waters ***

UFC 195 in Las Vegas, Nevada (2 Januari 2016)
– Bantamweight Fight (135 lbs) : #8 Michael McDonald vs. Masanori Kanehara
– Featherweight Fight (145 lbs) : Diego Brandão vs. Brian Ortega

UFN 81 in Boston, Massachusetts (17 Januari 2016)
– Bantamweight Fight (135 lbs) : Rob Font vs. Patrick Williams
– Lightweight Fight (155 lbs) : #9 Beneil Dariush vs. Mairbek Taisumov

UFC on FOX 18 in Newark, New Jersey (30 Januari 2016)
– Bantamweight Fight (135 lbs) : Alex Cáceres vs. Masio Fullen 

* TUF Latin America 2 Lightweight Finale .
** Jorge Masvidal vervangt de geblesseerde Thiago Alves.
*** Dominic Waters vervangt de doorgeschoven Jorge Masvidal.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator kampioen, Liam McGeary zal 4 november zijn titel op het spel zetten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ongeslagen Bellator Light-Heavyweight kampioen Liam ...

Bellator plant ambitieus event met hoofdrol voor Emelianenko

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.De UFC blijft voor veel MMA-liefhebbers ...

MMA in Nederland: RINGS: Finals Amateur League

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EDE – Aankomende zaterdag is ...