Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Hans Stringer (geboren op 6 Juli 1987) Is een Nederlandse mixed martial arts vechter die voorheen gevochten heeft in de Ultimate Fighting Championship (UFC). Bij deze organisatie heeft hij gevochten op UFC Fight Night: Shogun vs. Henderson 2 in Natal, Brazilië tegen Francimar Barroso, als Main Card vechter op het Pay-Per-View evenement UFC 179 in Rio de Janeiro, Brazilië tegen Fabio Maldonado en op UFC Fight Night: Bisping vs. Leites in Glasgow, Schotland tegen Ilir Latifi. 

Wij kregen de mogelijkheid om Stringer te interviewen. Welke momenten zijn hem het meeste bijgebleven? Is hij opzoek naar een tegenstander? Hoe verloopt de samenwerking met zijn sponsor? 
Lees het interview hier:
Na drie gevechten is je contract bij The Ultimate Fighting Championship beëindigd. Welke momenten zijn je het meeste bij gebleven? 
Hans: “Alle drie de partijen zijn mij natuurlijk goed bijgebleven. De eerste die ik won in Brazilië tegen een Braziliaan is me toch wel het beste bijgebleven. Daarnaast de partij tegen Maldonado, maar dan vooral alles eromheen. In de Main Card op PPV was ook een geweldige ervaring.  Nu is de UFC sowieso nergens mee te vergelijken qua organisatie en alles  eromheen. Zo strak en net geregeld allemaal.”

Je laatste paar gevechten heb je ver buiten Nederland gevochten, zo stond jij in Amerika en Brazilië. Wat vind je ervan om zo ver van huis te vechten?
Hans Stringer vs. Francimar Barroso.
Hans: “Ik Vind dat wel leuk eigenlijk. In Nederland vechten is fijn omdat al je vrienden/familie/sportschool kunnen komen kijken. Maar Nederland is helaas geen vechtsport land zoals Amerika bijvoorbeeld, de beleving daar is veel groter.” 
Helaas zit je contract bij de organisatie erop, Je bent nog jong en hebt nu al een record van 22-7-3. Ben je van plan om het wedstrijd vechten te vervolgen?
Hans: “Had graag nog een kans gekregen, maar de UFC is gewoon heel hard daarin en daarmee behouden ze ook het hoogste niveau natuurlijk. We zijn momenteel aan het zoeken voor een wedstrijd begin volgend jaar. Hoe en waar weet ik nog niet. Zelf zou ik graag richting Azië gaan, daar zijn we ook mee bezig.”
Ben je al benaderd door een organisatie?
Hans: “Heb al verschillende aanbiedingen gehad. Zoals gezegd wil ik graag richting Azië. Voor de grote Amerikaanse organisaties heb ik eerst een paar winst partijen nodig.”
Je bent actief met trainingen en seminars geven, waar doe jij dit?
Hans: “Ben sinds kort partner in CFA (Change Fighting Academy) te IJsselstein. Hier begin ik in Januari om vast elke week een aantal lessen te verzorgen. Dus wil je een goede maar vooral ook leuke les in MMA/kickboksen/BJJ/Bokszaktraining regio Utrecht kan je terecht bij CFA.
Seminars geef ik niet heel veel, maar begin volgend jaar bij Souwer Sports en in Februari bij Fuyijama Gym. In beide gevallen is de datum nog niet bekend.”
Sponsor Adidas
Jij bent mede het gezicht van MMA-gear bij Adidas. Hoe verloopt de samenwerking met hun, gebruik je hun fight-gear ook tijdens je trainingen?
Hans: “Ik word al een aantal jaar door Adidas gesponsord en dat loopt al die tijd al fijn. Wat ik fijn vind is dat ze ook echt luisteren naar mijn ervaring en daar iets mee proberen te doen. Zo ontstaan er niet alleen mooie handschoenen, maar functioneert het ook nog eens. Zelf heb ik bijna alleen maar Adidas aan tijdens mijn trainingen omdat dat toch lekkerste zit.”
Nu meerdere MMA organisaties uitgezonden worden op Nederlandse tv, is de sport nog bekender in Nederland. Is dit iets wat jij in jouw omgeving ook merkt, en waaruit blijkt dat?
Hans: “Ja dat merk ik goed. Krijg geregeld opmerkingen van mensen die verder niks met MMA hebben toch even gekeken hebben omdat ze het toch wel leuk vinden. Wat ze heel goed doen is het ook onderbouwen. Zoals bij Fox bijvoorbeeld niet alleen maar de wedstrijden laten zien maar voor en achteraf in de studio zodat ook uitgelegd word wat er allemaal gebeurd. Eigenlijk worden de mensen nu “geschoold” en komen ze erachter dat het meer is dan alleen rammen. “
Er lopen een aantal Nederlanders in de UFC, van welke atleet verwacht jij het meeste, en waarom?

Hans: “Hoop dat ze het allemaal goed doen. Denk dat Overeem op dit moment er het beste voor staat en als die van JDS weet te winnen hij dichtbij een title shot komt. Is lastig om te zeggen van wie het meest verwacht aangezien ik het ze allemaal gun.”

Wij willen Hans stringer bedanken voor zijn tijd. Wij wensen hem veel succes bij de Change Fighting Academy in IJsselstein en met zijn toekomst. 
Ben jij geïnteresseerd of opzoek naar sportmogelijkheden in de regio Utrecht? Neem dan even een kijkje op de Facebook pagina van het CFA.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Schorsing Kelvin Gastelum alleen van kracht in New York

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Kelvin Gastelum heeft voor de ...

The Ultimate Fighter Aflevering 2; ‘Afrika vs Japan’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Donderdagavond werd aflevering 2 van ...

Weer gratis UFC events op FOX!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EDE- Na UFC 193: Rousey ...

UFC 205: Fighting For History – Alvarez vs McGregor

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In Fighting For History worden ...