Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
De oud Strikeforce kampioen staat misschien wel op het populairste evenement van The Ultimate Fighting Championship. Met Aldo vs. McGregor op het main event, is Rockhold medeverantwoordelijk voor het co-main event. Met een MMA-record van 14 win partijen en 2 verlies partijen verwacht hij de wereld titel te winnen door de huidige en onverslagen kampioen Chris Weidman te verslaan.
Luke Skyler Rockhold is geboren op 17 oktober, 1984. Hij is samen met zijn broer opgegroeid in Santa Cruz. Hier werden ambities en sportevenement al door zijn kindervoeding gegoten. Niet alleen Rockhold heeft een carrière kunnen maken in de sport wereld. Zijn broer Matt Rockhold verdiend zijn boterham met surfen. En zijn vader heeft een tijd meegespeeld met een professioneel basketbalteam in Europa. 
Op 6-jarige leeftijd stapte Rockhold zijn eerste judotraining binnen. Na een korte kennismaking met de vechtsport besloot hij om de overstap te maken naar het worstelen en jiujitsu. Met twee gouden medailles van de IBJJF World Jiu-Jitsu (purple/blue) Championships om de nek liet Rockhold zich overhalen om een MMA training bij de American Kickboxing Academy bij te wonen. Hij was gelijk verkocht.
Vanaf dat moment ging het snel. Al na twee partijen tekende hij zijn contract bij de organisatie Strikeforce. Hier maakte hij op 1 februari 2008 zijn debuut. Een spectaculaire submission met stoten gaven hem de overwinning. Dit herhaalde hij meerdere keren. Met 6 gewonnen partijen kreeg hij de kans om de titel van Ronaldo Souza te pakken. En dit deed hij! Met zijn enige beslissing op de lijst kreeg hij het goud om zijn middel. Een titel die hij nooit heeft verloren. 
Na het stoppen van Strikeforce en zijn overstap naar de UFC stond de (oud) kampioen voor een grote stap. Tijdens het main event moest hij zich voor duizenden UFC fans bewijzen tegen Vitor Belfort. Het gevecht begon vol gas, tijdens de eerste minuten slaagde Belfort erin om de partij met een spinnig heel kick af te maken. Een highlight die je nog vaak voorbij ziet komen. Een onverwachte prestatie, met een leerzaam moment.
Rockhold gaat terug naar de American Kickboxing Academy en pakt zijn training met Daniel Cormier, Khabib Nurmagomedov en Cain Velasquez weer op. Na zijn verlies kwam Rockhold kei hard terug! Met een knock-out of the night bonus verslaat hij Costas Philippou met (t)Ko. Dit gevolgd met drie submission win partijen tegen Tim Boetsch, Michael Bisping, Lyoto Machida plus een submission of the year en twee keer performance of the night bonus, geven hem een titel shot.

Op 12 december 2015 vecht Luke Rockhold tegen de kampioen Chris Weidman in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada. Dankzij het juiste team en een goede gameplan verwacht Luke Rockhold deze partijen te winnen, en net als Daniel Cormier, zijn titel naast zijn Strikeforce riem te plaatsen.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 204: Bisping vs. Henderson 2 : Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdagnacht zal Michael Bisping ...

(Vlog) UFC 204 Embedded — Episode 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 204 Embedded is een ...

UFC 211 Embedded: Vlog Series – Episode 1

Een nieuwe UFC fight week, een nieuwe UFC Embedded. Met in de eerste aflevering ...

Gegard Mousasi wil Nick Diaz als Anderson Silva niet beschikbaar is

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na zijn indrukwekkende overwinning op ...