Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Bob Schrijber is met Stefan Struve, Henri Hooft en Greg Jones in Melbourne, voor Stefan`s gevecht op UFC 193: Rousey VS. Holm. Hij zal het gaan opnemen tegen Jared Rosholt in het eerste gevecht van de Main Card.

Zoals eerder zal Bob ons meenemen in hun aanloop naar het gevecht van vanavond en heeft hij een verslag gemaakt over onder andere de reis, de eerste dag en de weigh-ins. 


“Vandaag zaterdag de 14de november de dag van de weging. Bij elk UFC evenement verzamelen alle deelnemers en coaches in één grote kamer wordt de hele procedure altijd doorgenomen over hoe de weging gaat verlopen en dan met z’n alle naar de hal.

Wow wat een enorme hal ! Ik vocht ooit zelf eens in het Tokyo Dome waar 75.000 op de tribune zaten en met die hal is deze hal te vergelijken. Het wordt het grootste UFC evenement ooit georganiseerd en mensen wat is het een eer om op zo’n evenement met je vechter te staan.
70.000 mensen kan deze hal bergen en heb gehoord dat het al bijna uitverkocht is. Ook bij de weging zaten er niet normaal veel mensen op de tribune, misschien wel 5000 en dan loop je met je Sparta nek achter je vechter aan en voel je de fiber van het publiek, prachtig, echt prachtig” Stefan Struve tijdens de Weigh-Ins van UFC 193. Hij vecht in de Heavyweight division tegen Jared Rosholt met het gewicht van 264lbs.
“Hoe alles georganiseerd is, op een rij richting de schaal, die spanning, heerlijk! Ja en dan de kermis van Ronda …….. Ben heel benieuwd naar deze wedstrijd. Fantastisch om hier live bij aanwezig te zijn! Mensen we houden jullie op de hoogte!”

Bekijk hier twee korte filmpjes van Bob Schrijber en Stefan Struve:

Wij danken Bob en Stefan voor hun tijd en houd EPIC in de gaten voor meer verslagen, nieuws en informatie over UFC 193: Rousey VS. Holm 

Stefan Struve en Bob Schrijber.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

TUF 24 Aflevering 4 ‘Torenhoge favoriet vs Longshot-outsider’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aflevering 4 stond in het ...

Jorge Masvidal: “Ik zie de bitch in Cowboy’s ogen”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: UFC Jorge Masvidal vecht ...

UFC 205: Inside The Octogan – Jedrzejczyk vs Kowalkiewicz en Weidman vs Romero

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze aflevering van Inside ...

Werdum en Tarverdyan komen er met een waarschuwing vanaf

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na zijn overwinning op Travis ...