Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bob Schrijber is met Stefan Struve, Henry Hooft en Greg Jones in Melbourne, voor Stefan`s gevecht aankomende zaterdag op UFC 193: Rousey VS. Holm. Hij zal het gaan opnemen tegen Jared Rosholt in het eerste gevecht van de Main Card.

Zoals eerder zal Bob ons meenemen in hun aanloop naar het gevecht van zaterdag en heeft hij een verslag gemaakt over onder andere de reis en de eerste dag. 

“Mensen ik heb gewoon een comfortabele reis gehad. Nou ja comfortabel? Ik heb de 6.30 uur naar Abu Dhabi twee stoeltjes gehad en het volgende “tripje” naar Melbourne had ik ook de mazzel om twee stoeltjes te hebben. Beetje geslapen, filmpje gekeken, beetje rondgelopen en ik was er al weer. Bij elkaar met wachten, overstappen en reizen toch zo lekker 31 uurtjes bezig geweest. Had verwacht dat ik gebroken aan zou komen, maar dat viel reuze mee. 

Bij aankomst in wederom een fantastisch mooi hotel heb ik direct met Stefan getraind waarna ik ook met Lex MacMahon (de manager van Stefan) even op de vangers heb getraind. Stefan is scherp, scherp als een mes en het moet heel vreemd lopen als hij de man waar hij tegen moet niet vernietigd. Op papier moet deze man niet eens aan de beurt mogen komen. 

Vandaag zijn Henry Hooft onze Nederlandse vriend die de staande trainingen op zich neemt bij de Blackzilians en Greg Jones de worstel trainer van Stefan bij dit zelfde team aangekomen in Melbourne. 

Lang geleden heb ik hier in Melbourne ooit eens een K1 tournament gevochten en heb nog weinig van mijn sport carrière op dvd. Komt hier in de lobby een echte UFC fan naar mij toe met het verhaal dat hij toen der tijd bij dat evenement aanwezig was. Ja ik stuur het beeld materiaal naar jou toe. Kijk daar wordt ik vrolijk van, want god wat was dat een knokpartij die ik nog wel eens zou willen zien. 

Straks gaat Henry samen met Stefan de laatste training voor zijn wedstrijd doen dus dat wordt nog even knallen en dan rust, rust voor de wedstrijd. Zaterdag de weight check waarvoor Stefan nog drie kilo moet afvallen wat geen probleem moet gaan vormen. Beetje op het eten letten en na de weging lekker stapelen.”

Bekijk hier onder een kort filmpje van Stefan Struve op de pads:

Wij danken Bob en Stefan voor hun tijd en houd EPIC in de gaten voor meer verslagen, nieuws en informatie over UFC 193: Rousey VS. Holm 
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Dillashaw: ''Cruz vs Garbrandt is lachwekkend voor de sport.''

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Voormalig UFC bantamweight kampioen TJ ...

Jason Knight: “Ik zal alles geven zodat ik dichter bij de titel zal komen.”

Jason Knight wil zich herpakken voor zijn verloren partij tegen Ricardo Lamas. “Hick Diaz” ...