Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Binnenkort kun je op Fight Pass ook terecht voor evenementen van Victory Fighting Championship. Deze organisatie is vooral bekend in het noordwesten van de United States met het hoofdkantoor in Omaha, Nebraska. Sinds 2002 worden MMA wedstrijden georganiseerd. Bekende vechters van de organisatie zijn onder andere Benson Henderson, Spencer Fisher, Josh Neer, Kevin Burns, Jake Ellenberger en Tecia Torres. VFC kent ongeveer 10 live evenementen per jaar. Opmerkelijk is dat de organisatie een vierkante kooi (zie foto) gebruikt. Dit brengt extra clinch controle en uitdaging in de hoek.
Het eerste live evenement wordt uitgezonden op vrijdag 29 januari 2016. Hier vecht WSOF veteraan Elvis Mutapcic (15-3) tegen Bellator en Strikeforce veteraan Anthony Smith (23-11). Het gevecht gaat om de Middleweight titel.
Houd EPIC MMA in de gaten voor meer informatie!
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Maak kennis met: Invicta Atomweight kampioen Ayaka Hamasaki

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ayaka Hamasaki werd geboren op ...

Maak kennis met: Invicta Bantamweight kampioen Tonya Evinger

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Als je denkt dat Ronda ...

Zaterdag: WSOF 27 [Future Champs]

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdag is het weer ...

Twee titelgevechten tijdens WSOF 29!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Gisteravond liet World Series of ...