Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
In deze rubriek spelen we UFC matchmaker Joe Silva en kijken we, Who`s next voor de winnaars van het afgelopen Event?Corey Anderson #10


Tegenstander: Jimi Manuwa #8

Waarom: Anderson heeft met zijn winst over Maldonado een flinke stijging in de rankings behaald, maar liefst vier plekken. “Beastin 25/8” heeft het gevecht op “short notice” aangenomen maar dat had weinig invloed op de uitkomst. Zijn worstelen en ground and pound waren grote factoren in zijn gameplan. Om te blijven stijgen in de rankings zal hij een hoger gerankte tegenstander moeten krijgen zoals, Manuwa. Manuwa heeft afgelopen september verloren van Anthony Johnson en staat vooralsnog niet geboekt.

Rashid Magomedov


Tegenstander: Bobby Green #12

Waarom: Magomedov heeft een dominante prestatie neergezet afgelopen weekend, maar was bij tijden iets te terughoudend. Met een record van 19-1 is dit een jongeman om in de gaten te houden. Het is tijd voor een grotere test om te kijken of hij mee kan draaien in de top 15 van de Lightweight divisie. Nu hebben veel vechters in die divisie al gevechten staan, behalve Bobby Green. Green heeft laatst verloren van Edson Barboza en wil weer in de winst kolom komen. Een mooie match-up waar de fans niks mee verliezen.

Alex “Cowboy” Oliveira


Tegenstander: Al Iaquinta #11


Waarom: Met een KO winst dit weekend heeft “Cowboy” laten zien dat hij een vechter is om rekening mee te houden. De stand up van Oliveira was scherp en zijn tegenstander had geen antwoord op de stoten en trappen van “Cowboy”. Oliveira heeft drie achtereenvolgende partijen gewonnen en is klaar voor een stap hoger in competitie. Iaquinta komt van een winst partij over Masvidal af in April en heeft dus al bijna negen maanden niet gevochten. Een flinke stap omhoog in competitie wil zeggen grotere beloningen met een winstpartij.

Thomas Almeida #6


Tegenstander: Raphael Assuncao #3


Waarom: Almeida heeft in zijn tijd bij de UFC niet minder dan perfect uitgezien en staat nu 4-0 bij de promotie, waaronder 3 KO/TKO finishes. Met zijn spectaculaire KO tegen Birchak afgelopen weekend, blijkt het wel dat dit een toekomstige titel challenger zal zijn, en wellicht een toekomstige kampioen. Om verder te komen naar dit doel zal hij toch door de top 5 heen moeten komen. Op 3 staat Assuncao, die al meer dan een jaar niet heeft gevochten vanwege blessures. Als hij nog een KO/TKO winst over Assuncao zou kunnen scoren, zit een titleshot zeker in de kaarten voor deze jonge vechter.

Glover Teixeira #4


Tegenstander: Alexander Gustafsson #2

Waarom: Met een winst over Cummins dit weekend heeft Teixeira best wat momentum opgebouwd en heeft nu 2 achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan. Er is maar 1 logische optie voor Teixeira, en dat is Gustafsson. De rest staat geboekt en om nu een lagere tegenstander aan te nemen op dit moment is niet logisch. Gustafsson komt van zijn tweede titleshot af en zou ook graag weer in de winstkolom terecht komen. Een gevecht waar beide vechters veel bij kunnen winnen. Aangezien Gustafsson al twee keer voor de titel heeft mogen vechten en Teixeira 1 keer, zullen ze iets spectaculairs moeten doen om nog een kans te krijgen.

Vitor Belfort #4


Tegenstander: Lyoto Machida #5

Waarom: Belfort heeft dit weekend laten zien dat hij nog niet klaar is met vechten. En met nóg een Headkick KO lijkt het wel een trend te worden. De oud UFC kampioen heeft veel commentaar gehad over zijn TRT gebruik maar sinds dat het verbannen is, heeft hij alleen maar verloren van Champ Chris Weidman. Belfort heeft sinds 2006 geen partij verloren die NIET voor de titel was. Machida komt van een verlies partij af tegen Yoel Romero in juni. Waarom deze twee mannen nog nooit tegenover elkaar hebben gestaan in de Octagon weten we niet, maar ik denk dat de tijd daarvoor nu is aangebroken. Ook al een gevecht waar we als fans niets op verliezen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Vlog) UFC 209 Embedded – Aflevering 4

Aflevering 4 van UFC Embedded met Tyron Woodley, Stephen Thompson, Khabib Nurmagomedov en Tony ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Alistair Overeem stapt de octagon weer in en zal Francis Ngannou tegenkomen op UFC ...