Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

UFC Fight Night 78: Magny vs. Gastelum


In deze rubriek spelen we UFC matchmaker Joe Silva en kijken we “Who`s next” voor de winnaars van het afgelopen Event?


Leandro Silva:

Tegenstander: Kajan Johnson
Waarom: Met deze partij heeft Silva nu 3 achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan, met uitzondering van een no contest afgelopen maart. Met zijn takedown verdediging en scherpe linker stoot wist hij genoeg te doen om zijn tegenstander te verslaan. Johnson heeft zelf 2 achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan, en om een kans te maken in de top 15 zullen deze beide mannen toch nog net wat meer moeten bereiken. Wellicht zal de winnaar van dat gevecht een hoger gerankte tegenstander kunnen krijgen.
 Henry Cejudo #3:

Tegenstander: Joseph Benavidez #1
Waarom: Cejudo is nu 4-0 in de UFC en veel mensen willen hem misschien wel voor de titel zien vechten. Ook al is hij een olympische worstelaar kiest hij er toch voornamelijk voor om zijn gevechten staande te houden. Ik denk dat de Champ te snel is voor Cejudo en om eerlijk te zijn is er al een 1#. Daarom kies ik voor Benavidez, iemand die welliswaar al 2 keer tegenover de Champ DJ heeft gestaan. Het zal hoogstwaarschijnlijk niet gebeuren maar ik denk dat dit de manier is om de werkelijke “n.1 contender” te kiezen.

Ricardo Lamas #3:

Tegenstander: Winnaar van Max Holloway #4 vs. Jeremy Stephens #8

Waarom: Lamas had weinig te winnen met het gevecht van afgelopen weekend, maar heeft toch met een dominante prestatie gewonnen. Met zware low-kicks wist hij de altijd vooruit komende Sanchez te domineren en af te breken. Lamas zit in een rare positie aangezien 2 van de 3 mannen het in december uit gaan vechten voor de titel, en de andere hem afgelopen april nog heeft verslagen. Daarom is het logisch om tegen de winnaar van Holloway vs. Stephens te staan, en zo wellicht een stap dichter te komen bij die titel. Overigens een gevecht waar de fans niets op zullen verliezen. 
Neil Magny #9:

Tegenstander: Stephen Thompson #8
Waarom: Neil Magny heeft met zijn laatste partij erbij, welgeteld 10 keer gevochten in 2 jaar tijd. Dat is meer dan elke andere vechter ooit in de organisatie. Hij heeft aangegeven wat tijd vrij te nemen om zijn lichaam te laten helen en dat is meer dan verdiend. Stephen Thompson zou in eerste instantie in januari tegenover Magny staan maar door Magny`s short-notice gevecht tegen Gastelum is dat geannuleerd. Het zou qua stijl een mooie match-up zijn met voornamelijk het staande werk.  
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

EPIC MMA Awards 2015 : De Winnaars !!!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Een maand geleden ...

Alistair Overeem: “Je kunt zien dat hij zo sterk is als een os.”

Alistair Overeem zal zijn nummer 1 plek verdedigen op UFC 218 tegen Francis Ngannou. ...

EPIC Hall of Fame: Chuck “The Iceman” Liddell

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek zullen er ...

John Kavanagh: ”Het is belachelijk dat Conor gestript is van zijn FW-titel.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.  Conor ‘The Nottorious’ McGregor’s hoofdcoach ...