Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hatice ‘The Turkish Delight’ Özyurt

Het is weer tijd voor een nieuwe EPIC MMA Prospect! Wij volgen met de EPIC MMA Prospect opkomende vechters die het volgens ons in zich hebben om ooit in de UFC te vechten. Onze vorige ” Prospect” Paulo Boer heeft het gehaald tot aan “The Ultimate Fighter”! Hoe zal het dit keer verlopen?

Dit keer viel ons een dame op die 90 kickbokspartijen heeft gedraaid (74 gewonnen 16 verloren). Ze heeft Europese en Wereldtitels op zak. We hebben het over Hatice ’The Turkish Delight’ Özyurt. 
Hatice werd in 1987 in Steenwijk geboren. Op haar 13e begon ze met kickboksen onder leiding van Frans Santing. Daarmee behaalde ze haar 1e Europese titel. Vervolgens kwam zij in contact met Ali Gunyar en maakte ze de overstap naar Team Gunyar om daar 2 keer per week te trainen. De overige trainingen volgde ze bij Fighting Palace in Zwolle. Tegenwoordig traint ze haar standup en grondwerk bij Tatsujin dojo van Martijn de Jong. 
Naast kickboksen is Hatice ook professioneel MMA-vechter met een record 3-4-0. . Op dit moment is Hatice in Las Vegas voor een trainingcamp bij de beroemde gym van Randy Couture, ‘Xtreme Couture’. Daar volgt ze voornamelijk lessen in het worstelen en BJJ en word ze op de pads gehouden door niemand minder dan Ray Sefo.

Wij van EPIC MMA zullen haar gaan volgen in de periode naar haar volgende partij.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Instagram recap week 22: Is this real life? Is this just fantasy?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Deze week een speciale editie ...

Instagram recap week 8: Bisping shocks the world and Mousasi drops the mic!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tijdens de Instagram recap blikken ...

Dubbel UFC programma komend weekend met UFN 99 & UFN 100

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eén week nadat Conor McGregor ...