Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
 

Deze week maar liefst 16 nieuwe gevechtsaankondigingen. Hiervan is er inmiddels al 1 gevochten, deze zit voor de volledigheid van het overzicht erbij.
Onder andere Sage Northcutt, Ovince St.Preux & John Lineker kregen nieuwe gevechten toegewezen. En ook is onze landgenoot Siyar Bahadurzada na lange afwezigheid door blessures weer ingepland om zijn rentree te maken. Lees in deze recap alle gevechten die afgelopen week werden aangekondigd.

(Foto : Sage Northcutt)

Het gevecht dat als laatste werd aangekondigd, was het gevecht tussen een van de grootste hypes van 2015 Sage Northcutt, en de eveneens ongeslagen Andrew Holbrook.
Northcutt won zijn beide gevechten in de UFC tegen Francisco Trevino en Cody Pfister, en verdiende in zijn laatste gevecht maar liefst $80.000. Holbrook won een controversiële verdeelde beslissing in zijn debuut voor de UFC tegen Ramsey Nijem. Het gevecht tussen Northcutt en Holbrook zal plaatsvinden in Januari volgend jaar.

(Foto : John Lineker)

Een ander gevecht dat werd aangekondigd, was het gevecht tussen Team Alpha Male’s Cody Garbrandt en de Braziliaan John Lineker. Garbrandt is nog ongeslagen in zijn Pro-MMA carrière en won zijn beide gevechten in de UFC. Lineker werd gedwongen door de UFC om naar Bantamweight te gaan, omdat hij meermaals het Flyweight gewicht van 125 lbs overschreed. Lineker wist tijdens zijn Bantamweight debuut meteen de taaie Francisco Rivera te finishen en hiermee Fight of the Night te winnen.

Tijdens UFC Tonight afgelopen woensdagavond op donderdagochtend werd het gevecht tussen Ovince St.Preux en Rafael ”Feijao” Cavalcante aangekondigd. St.Preux had een mooie winning streak opgebouwd, alvorens te struikelen afgelopen nazomer tegen Glover Teixeira. Feijao verloor van Patrick Cummins en kan net als OSP dus ook goed een overwinning gebruiken. De voormalig Strikeforce kampioen en trainingspartner van Anderson Silva heeft zijn stempel nog niet kunnen drukken in de UFC. In 4 UFC gevechten won Feijao maar 1 keer, dus zou dit wel eens een must win kunnen zijn voor de Braziliaan.

(Foto : Siyar Bahadurzada)

Tot grote vreugde van de Nederlandse MMA scene zagen we afgelopen week dat er eindelijk weer een gevecht voor Siyar Bahadurzada op de planning stond. De Afghaanse Nederlander had een onvergetelijk debuut voor de UFC door Paulo Thiago binnen 1 minuut KO te slaan. Vervolgens verloor hij via unanieme beslissing van Dong Hyun Kim, waarna hij ook ongeveer 2 jaar geleden verloor van John Howard. Sindsdien werd de carrière van Siyar geplaagd door blessures. Nu is hij dus terug en moet hij het opnemen tegen niemand minder dan Brandon Thatch. Thatch geroemd om zijn standup finishte Justin Edwards en Paulo Thiago in zijn eerste 2 UFC gevechten, waarna hij een partij tegen Stephen Thompson kreeg aangeboden. Thompson raakte geblesseerd, en Benson Henderson viel in. Helaas voor Thatch was de groundgame van Henderson hem te machtig en verloor hij. Afgelopen Juli stond Thatch voor het laatst in de Octagon tegen de IJslander Gunnar Nelson. Nelson won via submission in de eerste ronde. Zowel Thatch als Siyar kunnen dus een overwinning beiden goed gebruiken.

Check hieronder het complete overzicht van deze week :

UFC on FOX 17 in Orlando, Florida (19 December 2015)
– Women’s Bantamweight Fight (135 lbs) : #5 Sarah Kaufman vs. Valentina Shevchenko *

UFC on FOX 18 in Newark, New Jersey (30 Januari 2016)
– Lightweight Fight (155 lbs) : Sage Northcutt vs. Andrew Holbrook

UFC 196 in Las Vegas, Nevada (6 Februari 2016)
– Light-Heavyweight Fight (205 lbs) : #6 Ovince St.Preux vs. #14 Rafael Cavalcante

UFN 82 in Pittsburgh, Pennsylvania (21 Februari 2016)
– Bantamweight Fight (135 lbs) : #11 John Lineker vs. Cody Garbrandt
– Women’s Bantamweight Fight (135 lbs) : #15 Lauren Murphy vs. Sarah Moras
– Lightweight Fight (155 lbs) : James Krause vs. Shane Campbell
– Welterweight Fight (170 lbs) : Brandon Thatch vs. Siyar Bahadurzada
– Welterweight Fight (170 lbs) : Sean Strickland vs. Alex Garcia
– Middleweight Fight (185 lbs) : Chris Camozzi vs. Joe Riggs
– Middleweight Fight (185 lbs) : Sam Alvey vs. Daniel Sarafian
– Middleweight Fight (185 lbs) : Trevor Smith vs. Leanardo Augusto Guimaraes
– Heavyweight Fight (265 lbs) : Anthony Hamilton vs. Shamil Abdurakhimov

UFN 83 in Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk (27 Februari 2016)
– Bantamweight Fight (135 lbs) : Brad Pickett vs. Henry Briones
– Bantamweight Fight (135 lbs) : Davey Grany vs. Marlon Vera
– Featherweight Fight (145 lbs) : Arnold Allen vs. Yaotzin Meza
– Lightweight Fight (155 lbs) : Martin Svensson vs. David Teymur

* Valentina Shevchenko verving de geblesseerde Germaine de Randamie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Thiago Alves respecteert Al Iaquinta maar vindt keuze stom

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. New Yorker Al Iaquinta koos ...

Nate Diaz

Nate Diaz neemt het verrassend op voor Conor McGregor

Nate Diaz neemt het verrassend genoeg op voor zijn grote rivaal Conor McGregor.

Fight Announcements Recap Week 22 & 23 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Mede door tijdgebrek ...