Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Amsterdam – Vanavond doen we live verslag vanaf de Amsterdam Rai voor Glory 26. Naast de Main card zullen we verslag doen van alle superfights.

– Abdullayev vs. Kallah
Ronde 1:
Beide heren beginnen gelijk met trappen naar het lichaam en benen. Abdullayev maakt goeie en mooie combinaties alleen komen ze niet door. Kallah pakt heel vaak de clinch echter worden ze telkens uit elkaar gehaald omdat dit niet mag in Glory. Abdullayev komt een aantal keer goed door met stoten.

Ronde 2:
Weer een goed begin van Abdullayev met combinaties naar hoofd en lichaam. Kallah pakt het been vast en trapt zijn tegenstander op de grond. Kallah krijgt laatste waarschuwing omdat ie vaak smijt naar de grond wat niet mag.  Abdullayev draait vaak goed weg en countert goed terug.

Ronde 3:
Weer begint Abdullayev met goeie combinaties. Kallah probeert nog steeds elke naar het been te grijpen van zondag hij Abdullayev naar de grond kan trappen. De Spinningbackfist van Kallah is maar net mis.

Winnaar Unanimous Decision Abdullayev

– Kongolo vs. Karapetyan
Ronde 1:
Kongolo begint met een goeie lowkick terwijl Karapetyan veel afhouders naar het lichaam maakt. beide vechters gaan over en weer met mooie hand combinaties gevolgd door een lowkick. Veel trappen van Karapetyan op het lichaam. Kongolo komt goed door met lowkicks, je ziet dat Karapetyan er last van heeft.

Ronde 2:
Kongolo is de veel agressievere vechter. Hij blokt de trappen goed en countert dan goed met een aantal stoten en een lowkick. Sterke ronde van Kongolo, Karapetyan staat meer in zijn dekking en probeerde met een trap te counteren.

Ronde 3:
Kongolo start weer heel sterk in de 3e ronde. Eigenlijk hetzelfde beeld als ronde 2. Een gesprongen knie en rechterhoek van Kongolo die er goed op zit. Karapetyan wordt de hoek in gedreven en krijgt een serie stoten.

Winnaar Unanimous Decision Kongolo

– Sikking vs. Hameur Lain
Ronde 1:
Beide heren starten het gevecht met wat trappen naar het lichaam en benen. Schikking trapt per ongeluk onder de gordel. Goeie hoge trap van Hameur Lain, Sikking slikt hem weg en gaat gewoon weer verder.

Ronde 2:
Sikking geeft aan een trap onder de gordel te krijgen maar gaat wel gelijk door. Beide heren gaan een slagenwisseling aan. Het mag duidelijk zijn dat ze beide voor de KO willen gaan. Sikking plaatst een goeie rechter knie in het gezicht, je ziet zijn tegenstander wankelen maar hij herstelt snel. Sikking komt goed door met een serie stoten en je ziet weer  Hameur Lain wankelen. Sikking is moe waardoor hij het niet af kan maken

Ronde 3:
In deze ronde zie je weer dat beide mannen geen stotenslag uit de weg gaan. Sikking krijgt een aantal stoten te verwerken en gaat neer. Na zijn herstel komt Sikking weer terug met een paar goeie stoten naar het gelaat van Hameur Lain. Heerlijke partij om naar te kijken.

Winnaar Unanimous Decision Hameur Lain

– Ilunga vs. Bouzidi

Ronde 1: 
Bouzidi opent de ronde met goede stoten en trappen naar het been van Ilunga. Een goede knie van Ilunga naar het lichaam van Bouzidi. Bouzidi krijgt waarschuwing omdat hij teveel duwt. Beide vechters komen door met stoten naar het gezicht.
Ronde 2:
Ilunga start de ronde veel agressiever dan de eerste ronde. Mourad krijgt weer een waarschuwing omdat hij veel clincht. Partij wordt gestopt om te kijken naar de wond van Bouzidi op zijn hoofd. De dokter geeft aan dat de partij door mag. Bouzidi krijgt een minpunt omdat hij teveel clincht. Bouzidi komt door met een aantal stoten, je ziet Ilunga wankelen maar hersteld weer snel.
Ronde 3:
Je ziet dat Bouzidi graag voor de KO wil gaan echter geeft hij harde stoten op de dekking van Ilunga. Mourad zet Ilunga vast in de hoek en komt goed door met een aantal hoeken. Ilunga slikt ze weg en gaat verder waarna Ilunga weer met een aantal stoten komt. Mooie 3e ronde.
Winnaar Split Decision Bouzidi
– Zimmerman vs. Vanneste
Zinmerman opent met harde stoten en knieën. Vanneste zet Zimmerman vast in de hoek en lanceert een aantal bodyshots. Zimmerman komt 2 keer door met een goeie opstoot waarmee veel vechters neer zouden gaan. Vanneste slikt ze weg en gaat door. 
Ronde 2:
Weer word Zinmerman in de hoek gezet. Zimmerman probeert vanuit de counter te vechten en komt goed door. Vanneste wankelt, maar krijgt genoeg tijd om te herstellen omdat Zimmerman moe is. Zimmerman wordt vaak in zijn dekking gezet.
Ronde 3:
Zimmerman begint met goeie hoeken die op de dekking zitten van Vanneste. Beide mannen ogen heel erg moe maar elke stoot die zij geven zou een KO kunnen zijn. Vanneste doet deze ronde meer dan Zimmerman.
Winnaar Split Decision Vanneste
Main card:
– Oblonsky vs Yurk
Ronde1:
Yurk begint met harde lowkicks. Oblinsky komt met een serie harde stoten. Yurk blijft het voorste been toetakelen met zijn lowkicks. Oblonsky heeft duidelijk pijn aan zijn benen.
Ronde 2:
Highkick van Yurk zit nog maar net op de dekking van Oblonsky. Yurk krijgt een harde lowkick waardoor hij valt en daarna nog een knie op het gezicht hij krijgt 8 tellen. Vervolgens wordt Oblonsky naar de grond gegooid waardoor hij ook 8 tellen krijgt die discutabel kunnen zijn. De scheidsrechter beëindigd de partij.
Winnaar TKO Yurk
– Amrani vs. Lim
Ronde 1:
Lim start met een goeie trap naar het lichaam. Goeie combinaties over en weer. Amrani komt door met een harde knie naar het lichaam, Lim gaat neer en krijgt 8 tellen. Wedstrijd wordt hervat, Amrani gooit een leverstoot hoek combinatie eruit en Lim gaat weer neer. De scheidsrechter beëindigd de wedstrijd
Winnaar TKO Amrani
 
– Verhoeven vs. Adegbuyi
Ronde1:
Verhoeven begint met een goede afhouder. Goede highkick Adegbuyi. Rechterhoek van Verhoeven en Adegbuyi is aan, maar kan wel verder. Rico Verhoeven komt met 3 keiharde hoeken en Adegbuyi gaat naar het canvas en staat niet meer op. 
Winnaar KO Verhoeven


– Yurk vs. Amrani
Ronde 1:
Amrani begint heel fel aan het gevecht. Amrani komt vaak door met zijn stoten. Amrani lanceert een trap naar de lever van Yurk. Yurk gaat neer en wil bij tel 9 opstaan maar de scheidsrechter beëindigd de partij.  
Winnaar TKO Amrani– Holzken vs. Groenhart
Ronde 1:
Groenhart begint met een harde trap naar het lichaam. Goeie lowkick van Holzken. Over en weer stoten en trappen. Groenhart komt beter door met zijn stoten. Holzken komt door met een opstoot. Holzken probeert een gesprongen knie maar Groenhart draait goed weg.
Ronde 2:
Groenhart opent direct met een harde jab. Groenhart gooit mooie combinaties eruit. Knie van Holzken raakt het gelaat van Groenhart. Holzken komt beter in zijn spel en begint nu ook te zoeken naar gaatjes in Groenhart zijn spel. Holzken eindigt de ronde met een spinningbackfist
Ronde 3:
Beide starten met een binnenkant lowkick. Groenhart begint weer goed met zijn stoten. Het gevecht kan nog steeds beide kanten opgaan. Beide heren scoren goed met hun combinaties. Holzken scoort goed met zijn lowkicks.
Ronde 4:
En weer gaat het gevecht over en weer waar Holzken goed scoort met zijn knieen en Groenhart met zijn stoten. Er zijn momenten dat Holzken goed scoort maar je ziet dat Groenhart dan weer goed terug komt. Moeilijke ronde om te jureren. 
Ronde 5:
Beide heren proberen elkaar te rsken met sllern maar stoten. Benen van Groenhart worden nu op de proef gesteld. Mooi technisch gevecht waar beide vechters hun punten pakte met mooie combinaties.
Winnaar Split Decision Holzken

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

War Machine/Koppenhaver

War Machine veroordeeld tot levenslang voor mishandeling Christy Mack

Jon Koppenhaver, alias War Machine, is maandag veroordeeld tot minimaal 36 jaar en mogelijk ...

Maak kennis met: Invicta Atomweight kampioen Ayaka Hamasaki

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ayaka Hamasaki werd geboren op ...

Is marihuana een prestatiebevorderend middel?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Je ziet het nog steeds ...

Mousasi: Pound for Pound – Aflevering 01

Bekijk hier de eerste aflevering van de nieuwe online docu Mousasi: Pound for Pound