Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vrijdagnacht was het weer tijd voor Bellator 147: Thomson vs. Villaseca. Het Event heeft plaatsgevonden in het San Jose`s Event Center, San Jose Callifornia.

Tijdens het Bellator Event waren er 5 besluiten waarvan 3 unaniem en 2 verdeeld, 4 submissions en 5 TKO`s waarmee bijna alles is voorbij gekomen tijdens het Event.

Brian Rogers vs. Virgil Zwicker:

We beginnen met het eerste gevecht van de Main Card: Brian Rogers (12-8) vs. Virgil Zwicker (14-5-1). Rogers had een winstpartij nodig aangezien hij 5-6 staat in de promotie en wist dit op spectaculaire wijze te doen. In de eerste ronde deelden ze beide rake klappen uit maar wist Rogers in de laatste fase van de ronde een takedown te scoren. De tweede ronde begon met wat lage trappen van Rogers zijn kant. Weer wist Rogers de takedown te scoren en na wat ground and pound wist hij een “Arm-tiangle Choke” in te zetten, en daarmee de partij te winnen.

Adam Piccolotti vs. Mario Soto:

Het tweede gevecht van de Main Card was tussen, Adam Piccolotti (7-0) en Mario Soto (6-2). Piccolotti wist de partij bijna in de eerste ronde te winnen met ook een “Arm-triangle Choke” maar daar wist Soto toch uit te komen. Het was een eenzijdig gevecht op de grond waar het op de voeten wat meer gelijk was. In de tweede ronde wist Piccolotti weer een takedown te scoren en schade aan te richten waardoor er een scheur boven het oog ontstond van Soto. Piccolotti wist een transition te maken naar de rug van Soto en zette de “Rear Naked Choke” in. De “Rear Naked Choke” zat zo strak dat het bloed uit de scheur boven het oog van Soto spoot. 
Bekijk hieronder de clip van de finish van Piccolotti:


Patricky “Pitbull” Freire vs. Derek Anderson:

Het derde gevecht was een re-match tussen Patricky “Pitbull” Freire (14-7) en Derek Anderson (13-2). De eerste ontmoeting tussen deze twee mannen werd gewonnen door Anderson met een verdeeld besluit. Het was een competitief gevecht en hing allemaal af van de derde ronde, beide mannen hadden namelijk 1 ronde gewonnen. Maar het was Anderson die in de laatste ronde door kwam met scherpe “stand-up” en wist net wat meer te doen dan “Pitbull” in die ronde. “Pitbull” scoorde op het einde van de ronde met een knie naar het lichaam waar Anderson zichtbaar last van had maar het mocht niet baten. Anderson wint de tweede ontmoeting weer met een verdeeld besluit en beide vechters tonen wederzijds respect aan het einde van de partij.

Georgi Karakhanyan vs. Daniel Weichel:

Het Co-Main Event werd verzorgd door Georgi Karakhanyan (24-5-1) en Daniel Weichel (36-9). Een gevecht waar veel op het spel stond, en veel mee viel te winnen. Er werd verwacht dat de winnaar, de volgende uitdager zal zijn voor de nieuwe Champ Daniel Straus. Daniel Weichel de “Submission Specialist” koos er voor om dit keer te blijven staan en zijn kickboksen te gebruiken. Met low-kicks naar het linkerbeen van Karakhanyan en stoten naar het hoofd en lichaam wist Weichel de ronde naar zich toe te trekken en de meeste schade aan te richten. In de tweede ronde was het meer van hetzelfde en was het de stand-up van Weichel die de overhand had. Karakhanyan probeerde nog een slagenwisseling uit te lokken maar daar trapte Weichel niet in. In de derde ging Karakhanyan door met het uitdagen van zijn tegenstander, maar ook deze keer trapte Weichel daar niet in en wist met technische stoten en trappen de partij uit te vechten tot de laatste bel. Uiteindelijk won Weichel met een verdeeld besluit en is het nog niet officieel dat hij de volgende uitdager zal zijn voor Daniel Straus.

Josh Thomson vs. Pablo Villaseca:


Een gevecht waar weinig te winnen viel voor Thomson (22-8) maar veel te verliezen. Na een korte slagenwisseling wist Thomson een takedown te scoren vroeg in de eerste ronde. Villaseca (10-2) deed meerdere submission pogingen van zijn rug maar dat had Thomson ruim op tijd in de gaten en wist te verdedigen om zo terug op te staan. Met de scherpe stand-up van Thomson wist hij zo de ronde af te sluiten op dominante wijze. Hoewel Villaseca in de vorige ronde meerdere submission pogingen deed vanaf zijn rug weerhield dit Thomson er niet van om hem toch weer op het canvas te leggen. Met sterke ground and pound wist hij Villaseca goed te raken, en na een aantal links rechts combinaties en wat linkerstoten had de scheidsrechter genoeg gezien. Thomson wint via TKO en gaf aan niet gelijk voor de Champ te willen gaan maar meer zag in een gevecht met Michael Chandler wat volgens hem voor meer hype en interesse zou zorgen. Houd EpicMMA in de gaten voor meer informatie hierover.

MAIN CARD:

 • Josh Thomson vs. Pablo Villaseca: Thomson via TKO 
 • Daniel Weichel vs. Georgi Karakhanyan: Wiechel via unaniem besluit 
 • Derek Anderson vs. Patricky Freire: Anderson via verdeeld besluit 
 • Adam Piccolotti vs. Mario Soto: Piccolotti via submission 
 • Brian Rogers vs. Virgil Zwicker: Rogers via submission 

PRELIMINARY CARD:

 • Anthony Do vs. Dustin Moore: Do via TKO 
 • Adin Duenas vs. Anthony Taylor: Duenas via submission 
 • Bronson Mohika vs. Jose Perez: Mohika via unaniem besluit 
 • Jeremiah Labiano vs. Alvin Cacdac: Labiano via unaniem besluit 
 • Erick Sanchez vs. Thomas Diagne: Sanchez via TKO 
 • Gabriel Carrasco vs. Khomkrit Niimi: Carrasco via TKO 
 • Brandon Hester vs. Idris Wasi: Hesters via unaniem besluit 
 • A.J. McKee vs. John Donaldson: McKee via TKO 
 • Nick Barnes vs. James Terry: Barnes via submission
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator 158 Pre-Fight Press-Conference

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA was aanwezig in ...

UFC 219 Embedded: Vlog Series – Episode 2

Een nieuwe editie van UFC 219 Embedded met onder andere Cris Cyborg, Holly Holm, ...

(Video) Preview Bellator 149: Gracie vs. Shamrock + Fight-Card

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande vrijdag is het tijd ...