Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Naast vanavond`s Glory 26 evenement, is het vannacht ook weer tijd voor Bellator 147: Thomson vs. Villaseca. Het Event zal plaatsvinden in San Jose`s Event Center, San Jose Callifornia.


Het Event zal Thomson vs. Villaseca als headliner hebben maar het Co-Main Event mag er niet minder om doen. Een Featherweight gevecht tussen Daniel Weichel en Georgi Karakhanyan staat op de planning.

Je zou zeggen dat Bellator grote plannen zou hebben met de oud Strikeforce kampioen en UFC veteraan, Josh Thomson (21-8). Maar toch zullen weinig mensen van zijn tegenstander, Pablo Villaseca (10-1) hebben gehoord. Villaseca heeft op Bellator 139 op de Preliminary Card gevochten, een gevecht die hij verloor op verdeeld besluit van Bobby Cooper. Van een verlies partij naar het Main Event is een grote vooruitgang voor Villaseca. En als je nagaat dat Thomson`s laatste 4 tegenstanders in de UFC allemaal top 10 tegenstanders waren, lijkt dit een grote mis-match te zijn. Wat de verdere plannen van Bellator zijn voor Thomson valt maar af te wachten.  Maar laten we eerlijk zijn Thomson draait al jaren mee in de top van zijn divisie en heeft meer te verliezen met dit gevecht dan te winnen.

In het Co-Main event is het een compleet ander verhaal. Het gevecht tussen Daniel Weichel (35-9) en Georgi karakhanyan (24-4-1) zal wellicht de volgende challenger bepalen. Georgi Karakhanyan die in juni een kans voor de titel had tegen toenmalig kampioen “Pitbull” raakte geblesseerd en werd vervangen door Weichel. Weichel vocht een goed gevecht maar ging KO vroeg in de tweede ronde. Nu dat Daniel Straus de nieuwe Featherweight Champ is opent dit deuren voor beide vechters.

Bekijk hieronder Bellator 147: What to Watch Karakhanyan vs. Weichel:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Melvin Manhoef krijgt eindelijk zijn titel-rematch

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het main event van Bellator ...

Bellator MMA en Bellator Kickboxing keren terug naar Italië

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Slechts dagen na het eerste ...

Bellator 160: Foundations met Derek Anderson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande vrijdag is het tijd ...

Kimbo Slice en Ken Shamrock falen beide hun drugstest tijdens Bellator MMA 149!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Niet één maar twee vechters ...