Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

EDE- Na UFC 193: Rousey vs. Holm zullen er de komende tijd 2 UFC events gratis uitgezonden worden op FOXtv. Op dit moment is er nog niets bevestigd door FOX zelf, maar onze bron hierin is ijzersterk. De UFC evenementen waar wij het over hebben zijn:

The Ultimate Fighter Finale: Team McGregor vs Team Faber

Hier zal voormalig lightweight kampioen Frankie “The Answer”Edgar (18-4-1) het opnemen tegen Chad “Money” Mendes (17-3-0). Een wedstrijd wat misschien overschaduwd wordt door de andere events van deze maand, maar de kenners zich zeer zeker op verheugen.

UFC Fight Night Orlando: Dos Anjos vs Cerrone.
Ja, je leest het goed. Een titelgevecht op het open kanaal.
Tijdens deze rematch zal Donald “Cowboy” Cerrone (28-6-0, 1NC) proberen twee vliegen in één klap te slaan, door zijn verloren partij tegen de huidige kampioen Rafael dos Anjos (24-7-0) goed te maken en direct de titel mee naar huis te nemen.

Alistair Overeem

Tevens zullen op deze kaart twee Nederlanders actief zijn. Alistair “The Reem” Overeem (39-14-0, 1NC) zal eindelijk vechten tegen Junior “Cigano” Dos Santos (17-3-0). Een gevecht dat twee jaar op zich heeft laten wachten. EPIC MMA heeft voor dit gevecht interviews ingepland met beide heren, speciaal voor jou.

Germaine de Randamie

Ook “The Iron Lady” Germaine de Randamie (5-3-0) heeft een wedstrijd op deze kaart. Zij zal het opnemen tegen Sarah Kaufman (17-2-0, 1NC) en zou hiermee een grote sprong kunnen maken in het haar klassement. Ook met Germaine de Ramdamie hebben wij iets leuks staan voor je binnenkort.

Het lijkt er op dat FOX de UFC toch meer toegankelijk wilt maken voor fans, natuurlijk zou het aanbod van gratis MMA op Spike hier ook een aandeel in kunnen hebben.

De komende maand staan er veel mooie UFC evenementen in de planning.deel dit bericht met je vrienden en laat het hen weten! Wil je op de hoogte blijven? Houd EPIC MMA en natuurlijk UFC Nederland in de gaten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Rectificatie: Geen paniek, gewoon UFC 194 op FOXtv

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA heeft eerder aangegeven ...

UFC 202 Free Fight: Glover Teixeira vs Ovince Saint Preux

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vandaag nog een free fight ...

Dana White: “Ik denk dat het gaat gebeuren.”

UFC-president Dana White was gister te gast bij Conan O'Brien. Hier sprak hij over ...