Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

UFC 194: Aldo vs. McGregor


In deze rubriek spelen we UFC matchmaker Joe Silva en kijken we “Who`s next” voor de winnaars van het afgelopen Event.


Max Holloway #5 (15-3-0)


Tegenstander: Frankie Edgar #1 (19-4-1)

Waarom: Holloway heeft met een winst over Stephens een groot statement gemaakt. Holloway wist door middel van zijn striking de partij naar zich toe trekken en zo zijn achtste achtereenvolgende partij te winnen. De Featherweight divisie staat op zijn kop na UFC 194 en dat zal voor de nodige opschudding zorgen. Edgar is een titelshot beloofd maar de manier waarop de UFC omgaat met re-matches zal dat naar alle waarschijnlijkheid niet gebeuren, en laten we eerlijk zijn als Rousey en Cain een re-match krijgen waarom niet Jose Aldo. Dat maakt het een lastig parket voor zowel Holloway als Edgar en als ze bezig willen blijven is dat het enige logische gevecht wat over blijft. Een moeilijke beslissing voor beide vechters met een zure nasmaak.

Demian Maia #6 (22-6-0)


Tegenstander: Matt Brown #5 (22-13-0)

Waarom: Met een volledig dominante winst over Gunnar Nelson heeft Maia laten zien waar de elite grappler toe in staat is. Nelson had van te voren gezegd dat hij hoopte dat Maia naar de grond zou gaan en dat bleek snel een hele slechte keuze. Met constante dreiging voor submissions en talloze transitions wist Maia alle drie rondes dik te winnen en de partij te winnen op unaniem besluit. Brown komt van een winstpartij af tegen Tim Means afgelopen juli en zou eigenlijk tegenover Gastelum staan tijdens UFC Fight Night 78, maar moest terug trekken door toedoen van een blessure. De twee zijn compleet andere vechters en dat kan voor het nodige vuurwerk zorgen.

Yoel Romero #3 (11-1-0)


Tegenstander: Luke Rockhold #C (15-2-0)

Waarom: Yoel Romero heeft van het weekend met een besluit gewonnen van Souza. Daarmee heeft hij zichzelf wellicht de volgende tegenstander van de nieuwe Champ gemaakt. Romero had het bijna in de eerste ronde af gemaakt door middel van een perfecte “Spinning Backfist”, maar Souza zette door en kwam er toch weer bovenop. En met een “7 fight winstreak” word het moeilijk om hem zijn shot te ontkennen. Rockhold heeft aan gegeven zijn verlies tegen Belfort te willen wreken, maar of de UFC daar op zit te wachten valt nog maar te bezien.

Conor McGregor #C (19-2-0)


Tegenstander: Jose Aldo #1 (25-2-0)

Waarom: McGregor heeft gedaan wat de laatste 10 jaar niet is voorgekomen, en dat is van Aldo te winnen. Met 1 scherpe linkerhoek was het een korte avond voor de Braziliaan. Ik heb het hier boven ook al kort uitgelegd maar ik ben van mening dat een re-match op zijn plaats is aangezien Aldo voorheen de enige Featherweight kampioen is geweest in de organisatie, niet te vergeten zijn record en het feit dat re-matches in de organisatie redelijk snel gegeven worden (kijk naar Rousey en Velasquez). Een gevecht wat overigens snel gemaakt kan worden als Aldo verder geen blessures heeft opgelopen van de KO, en een kans voor ons fans om wat meer van deze twee tegenover elkaar in de Octagon te zien.

Het valt te bezien wat er daadwerkelijk gebeuren gaat voor de vechters, maar wij van EPICMMA houden je uiteraard op de hoogte.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Mousasi klaar om te strijden voor UFC Middleweight titel na Belfort

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Gegard ‘The Dreamcatcher’ Mousasi zal ...

Who’s Next ?!? UFC 198: Werdum vs. Miocic

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...

(Video) Bas Rutten: UFC 205: Alvarez vs McGregor Fight Analysis

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bas Rutten heeft weer eens ...