Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

UFC on Fox 17: Dos Anjos vs. Cerrone


In deze rubriek spelen we UFC matchmaker Joe Silva en kijken we, Who`s next voor de winnaars van het afgelopen Event?


Karolina Kowalkiewicz (7-0-0):

Tegenstander: Valerie Letourneau #6 (8-4-0) 
Waarom: Na een redelijk gelijk oplopende eerste ronde wist Markos door haar grappling de tweede ronde te winnen. De Poolse, Kowalkiewicz liet het er niet bij zitten en sloot de derde ronde winnend af door toedoen van haar scherpe stand-up en naderhand ground and pound. Kowalkiewicz had genoeg gedaan om de partij te winnen, en versloeg daarmee de nummer 7 Strawweight in haar debuut. Letourneau komt van een verliespartij af tegen de champ Jedrzejczyk en is voornamelijk ook een stand-up vechtster. Zet deze twee dames tegenover elkaar in de Octagon en verwacht vuurwerk.
Nate Diaz #15 (19-10-0)

Tegenstander: Tony Ferguson #5 (21-3-0)
Waarom: Nate Diaz was na een jaar afwezigheid weer terug en wist er weer een spektakel van te maken. Met zijn lengte en zijn boksen wist hij Michael Johnson zichtbaar te frustreren en op afstand te houden. Johnson kon de afstand niet overbruggen en werd steeds afgestraft als hij het wel probeerde. En Diaz, zou Diaz niet zijn als er niet uitgedaagd zou worden, en dus stond Diaz, Johnson na te wijzen terwijl hij hem uitlachte in het midden van het gevecht. Diaz gaf wel aan te willen vechten tegen McGregor na het gevecht maar dat zit er voorlopig nog even niet in. Ferguson staat nummer 5 en zit dicht tegen een kans voor de titel aan, maar nu McGregor waarschijnlijk eerst een Lightweight titel gevecht krijgt zal die niet stil willen blijven zitten. Ferguson vs. Diaz is een gevecht waar menig mensen warm van lopen en beloofd een waar spektakel te worden.
Alistair Overeem #9 (40-14-0, 1 NC)

Tegenstander: Verliezer van Werdum #C vs. Velasquez #1 

Waarom: Alistair heeft met een perfecte linkerhoek een einde gemaakt aan het gevecht tussen hem en Dos Santos. In wat een aftastende eerste ronde was, wist Overeem toch goed door te komen met een stoot op de neus en een trap in de zij van Junior. In de tweede ronde kwam Dos Santos wat meer naar voren maar was het weer Alistair die de beste stoten had en maakte het met linkerhoek af. Overeem zit nu in een lastig parket aangezien er meer mensen tegen een “title-shot” aan zitten. We hebben Miocic die al meerdere malen een “title-shot” beloofd is en we hebben Arlovski die ook een flinke run aan het maken is. Nou gaan deze twee mannen het uitvechten op de 2 januari om zo waarschijnlijk de volgende uitdager te kiezen. Laat Alistair dan tegenover de verliezer van, Werdum vs. Velasquez 2 in februari staan. Als hij daar doorheen komt dan blijft er geen twijfel over dat hij de volgende uitdager hoort te zijn.
Rafael Dos Anjos #C (24-7-0)

Tegenstander: Conor McGregor #C (FW) (19-2-0)
Waarom: De kampioen had maar korte tijd nodig om door de sterke, Cowboy heen te lopen. Alle combinaties waren raak en de Braziliaan was staand gewoon te sterk voor Cerrone. Na het nieuws van van de week dat McGregor ook op Lightweight wil gaan vechten had Dos Anjos nog een boodschap voor hem, I`ll fight you anywhere, this is my division. Hoe lang worden wij als fans warm gehouden over het idee “Superfight”? Nu hebben we een Featherweight kampioen die toch naar Lightweight gaat en een Lightweight kampioen die hem wel wil verwelkomen in de divisie. De kans op een heuse “Superfight” is wellicht dichterbij dan ooit. 
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Kansas City Free Fight: Johnson vs. Cejudo

Demetrious Johnson kan het record van Anderson Silva op UFC on FOX 24 evenaren. ...

UFC Denver: Shevchenko vs Peña: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdagnacht zie je hoe Valentina Shevchenko ...

Claudia Gadelha

Claudia Gadelha vs Jessica Andrade op UFC Japan?

UFC Japan heeft bijna een Braziliaans onderonsje te pakken. Claudia Gadelha en Jessica Andrade ...

Fight Announcements Recap Week 13 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook deze week ...