Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bellator 148: Daley vs. Uhrich zal plaats gaan vinden in The Save Mart Center in Fresno, Callifornia op 29 januari 2016.


De Main Card is compleet met als laatste toevoeging een gevecht op Lightweight tussen Patricky Freire (14-7-0) en Ryan Couture (10-3-0). Couture de zoon van legende, Randy Couture heeft nu 4 achtereenvolgende winstpartijen waarvan twee bij Bellator en die kwamen allemaal via “Rear Naked Choke”. Het zou eigenlijk een gevecht worden tussen Derek Anderson en Ryan Couture maar Anderson is uitgevallen door een blessure vijf dagen na het aankondigen van het gevecht. De laatste tegenstander van Freire was Anderson en hij zou dat gevecht verliezen door een wat controversieel verdeeld besluit, overigens de tweede verliespartij tegen Anderson. Door middel van blessure aan Anderson zijn kant is er een kans voor Freire ontstaan om zijn laatste verliespartij uit te wissen en terug in de winstkolom te komen.


Josh Koscheck zou het Main Event verzorgen samen met Matt Secor, maar Koscheck moest helaas terug trekken met een blessure. Zijn Bellator debuut zal even op zich moeten laten wachten, als resultaat is Paul “Semtex” Daley (37-13-2) vs. Andy Uhrich (11-5-0) gepromoveerd tot Main Event. Ook op de Card een gevecht op Heavyweight tussen Raphael Butler (9-1-0) en Tony Johnson (9-2-0). Butler staat 4-1-1 in Bellator en komt van een winstpartij af tegen Josh Diekman in februari tijdens Bellator 134. Johnson komt van een winstpartij af tegen Alexander Volkov en heeft in vele organisaties gevochten zoals One FC, King of the Cage en nu weer Bellator.

De Preliminary Card begint ook steeds meer vorm te nemen en het is vooralsnog niet bekend of daar nog toevoegingen bij zullen komen. Ilima Macfarlane (2-0-0) zal het gaan opnemen tegen Amber Tackett (1-1-0) in een Flyweight gevecht. Ook staat er een Welterweight gevecht op de planning tussen Mason Fowler (2-0-0) en Idris Wasi (1-3-0). In de Featherweight divisie staat er een ontmoeting tussen Mark Dickman (10-2-0) en Thomas Diagne (5-5-1).

De eerste Card van Bellator dit jaar beloofd een spannende te worden. Ook gaat Bellator richting de Europese markt dit jaar met Events in, Turijn, London en Tel Aviv. Het is een grote stap in de goede richting om de organisatie te laten groeien en meer talent te werven. Houd ons in de gaten voor meer nieuws over Bellator.

Bekijk hier de tot nu toe volledige line-up:

Main Card:

 • Paul Daley vs. Andy Uhrich
 • Paul Bradley vs. Chris Honeycutt
 • Raphael Butler vs. Tony Johnson
 • Patricky Freire vs. Ryan Couture

Preliminary Card:

 • Ilima MacFarlane vs. Amber Tackett
 • Anthony Avila vs. John Reedy
 • Javy Ayala vs. Carl Seumanutafa
 • Art Arciniega vs. Justin Smitley
 • Mason Fowler vs. Idris Wasi
 • Thomas Diagne vs. Mark Dickman
 • Paul Ruiz vs. Josh San Diego
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (0)

You May Also Like

‘The Last Emperor’ tekent een “multi-fight” contract bij Bellator MMA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tijdens het Bellator MMA evenement ...

Bellator`s event in Turijn begint langzaam vorm te krijgen.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. s`-Hertogenbosch- Er zijn gisterenmiddag nieuwe ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Heather Hardy zal in de kooi terugkeren op Bellator 185 waar ze het opneemt ...