Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bellator 149 zal plaats gaan vinden op 19 februari in de Toyota Center in Houston, Texas. De Main Card is eindelijk compleet en beloofd veel kijkers te trekken er staan bijvoorbeeld twee oud UFC kampioenen op en wellicht twee van de bekendste “Backyard Brawlers” uit Amerika. Daar is nu ook een Light Heavyweight Re-Match tussen de oud Bellator kampioen, Emanuel Newton en Linton Vassel aan toegevoegd.


De Re-Match tussen Emanuel Newton (25-9-1) en Linton Vassell (15-5-0, 1NC) zal toegevoegd worden aan een Card die een dubbel Main Event zal hebben. In het eerste Main Event van de avond zal Kimbo Slice (5-2-0) het gaan opnemen tegen “Backyard Brawler” Dhafir Harris (2-0-0) beter bekend als Dada 5000. In het tweede (laatste) Main Event van de avond staan de twee legendes Royce Gracie (14-2-3) en Ken Shamrock (28-16-2) weer tegenover elkaar. In de Featherweight divisie zal Emmanuel Sanchez (12-2-0) het gaan opnemen tegen oud UFC vechter Daniel Pineda (21-11). En in de Lightweight divisie zullen twee Assassins het gaan opnemen tegen elkaar Melvin “The Young Assassin” Guillard (35-15-2) vs. Mike “The Greek Assassin” Bronzoulis.
Emanuel Newton en Linton Vassell hebben in 2014 al eens tegenover elkaar gestaan toen Newton nog Light Heavyweight kampioen was. In de eerste twee rondes had Vassell de overhand maar dat werd in de latere rondes overgenomen door Newton. In de laatste ronde wist Newton het met een “Rear Naked choke” af te maken en zo zijn titel met succes te verdedigen. Die winstpartij is overigens de laatste keer dat Newton heeft gewonnen. En met verliespartijen tegen Liam McGeary en Phil Davis is het tijd voor Newton om weer een winstpartij op zijn naam te zetten. Vassell komt van een verlies partij af tegen King Mo in het zelfde toernooi waar Newton verloren had van Davis. De ene in nood voor een winstpartij en de andere op zoek naar wraak.
Het feit dat er zulke grote namen op staan als Royce Gracie en Ken Shamrock zal veel kijkers trekken maar of dat deze twee oude legendes het nog waar kunnen maken op zulke leeftijden is maar de vraag. De twee oud UFC kampioenen hebben al twee keer eerder tegenover elkaar gestaan in de UFC. Dat was de eerste keer in 1993 waar Gracie won en de tweede keer in 1995 waar het gelijk spel werd, nu meer dan 20 jaar later gaan ze het nog een keer over doen. We zullen zien of dit een competitief gevecht zal gaan worden, één ding is zeker hoewel dit misschien niet het beste gevecht van de avond beloofd te worden het word wel een waar spektakel. 
Kimbo Slice en Dada 5000 waren vroeger vrienden maar sinds dat die vriendschap over is probeert Dada een gevecht met Kimbo op te zetten. Hij krijgt zijn kans op 19 februari en dan zal al de “Trashtalk” over zijn. Dada 5000 heeft maar twee professionele MMA partijen gedraaid maar is net als Kimbo ook een ware “Backyard Brawler”, we gaan zien of hij genoeg ervaring heeft om met Kimbo mee te kunnen op een groot Event zoals Bellator 149.
Bekijk hieronder de volledige Main Card:
  • Royce Gracie vs. Ken Shamrock
  • Kimbo Slice vs. Dhafir Harris
  • Emanuel Newton vs. Linton Vassell
  • Daniel Pineda vs. Emmanuel Sanchez
  • Mike Bronzoulis vs. Melvin Guillard
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Een nieuwe week, een nieuwe Bellator weekly fight announcements. Eduardo Dantas zal zijn titel ...