Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

EDE – De afgelopen dagen gingen er veel geruchten rond over een UFC evenement in Rotterdam en wij kunnen je bij deze bevestigen dat het echt gaat gebeuren.

Vandaag hebben wij de officiële bevestiging ontvangen van de UFC en op 8 mei zal de octagon zijn Nederlandse debuut maken in Ahoy, Rotterdam.

UFC EMEA manager James Elliot gaf al eerder aan dat Nederland een belangrijke markt is voor de UFC en dat er gekeken werd naar de Ziggo Dome, de Rai en Ahoy als locatie.

Wij hebben er lang op moeten wachten, maar sinds de UFC op FOX Sports te zien is en de groei van UFC Nederland niet lijkt te stoppen, was het slechts een kwestie van tijd.

In het verleden hebben meerdere UFC vechters ons aangegeven dat zij graag op een Nederlandse kaart zouden willen staan, Hoewel er officieel nog niks bekend gemaakt is over potentiële gevechten op deze kaart, zijn er sterke geruchten over een ” matchup” tussen Stefan Struve en Antonio ” Bigfoot” Silva.

De UFC staat er ook om bekend dat zij lokale vechters de kans geven om zich te laten zien op zo een evenement. Gaat dit het jaar worden dat wij Nederland nog meer op de kaart kunnen zetten?

Wie hoop jij te zien vechten op deze kaart?

Houd UFC Nederland en EPIC MMA goed in de gaten voor “Fight announcements”, kaartverkoop informatie ,de laatste nieuwtjes en veel meer!

* UPDATE: Kaartverkoop voor het algemene publiek start op 24 maart, check deze link voor meer info!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) In Training For Rizin: Andy Souwer

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Op 25 september zal Andy ...

Bryan Caraway voelt zich bestolen “Ik zou voor de bantambelt moeten vechten”.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bryan Caraway staat momenteel vijfde ...

UFC passeert 5 miljoen PPV grens in 2016 na UFC 207

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De UFC sloot een succesvol ...