Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


EDE- Duane “Bang” Ludwig is voor de echte Mixed Martial Arts kenners geen onbekend persoon. 
Naast dat het (onofficiële) record van de snelste KO overwinning in de UFC (0:06) op zijn naam te hebben, is hij ook een leerling van onze eigen Bas Rutten en de coach van de huidige kampioen in het bamtamgewicht TJ Dillashaw.

Ludwig (21-14-0) is voor het eerst in aanraking gekomen met gevechtskunsten door het kijken naar films en tekenfilms. Hij is begonnen met kyokushin karate op zijn achtste om vervolgens op zijn vijftiende de overstap te maken naar muay thai kickboksen. Hier heeft hij op hoog niveau gevochten, veel getraind in Nederland en onder begeleiding van Bas Rutten de Nederlandse stijl van het kickboksen onder de knie gekregen.

In dit exclusieve interview hebben wij het over het verschil tussen een vechter en een “martial artist”, de overstap van MMA vechter naar coach, trainen in Nederland en natuurlijk UFC Boston: TJ Dillashaw vs Dominick Cruz.

Beluister het complete interview (15min) hieronder!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Waarom vecht Anthony Johnson niet tegen Jon Jones?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het originele main event van ...

Vitor Belfort toch niet met pensioen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Een paar dagen na zijn ...

(De uitslag) – Welke opkomende Nederlandse MMA atleet moet op UFC Rotterdam debuteren?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EDE- Vorige week hebben wij ...