Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tijdens de Instagram recap blikken we wekelijks terug op de meest opvallende en spraakmakende Instagram berichten. Deze week werden onderstaande Instagram foto’s geselecteerd. Heb jij een goede suggestie, laat het ons weten en wie weet komt de door jouw gekozen Instagram post volgende week in de recap voorbij!

Bellator laat ons vol trots weten dat de Oekraïense kickboks kampioene Lena Ovchynnikova een contract heeft getekend! Haar debuut voor de organisatie wordt verwacht tijdens Bellator 150. Nu nog wel even goed oefenen op haar naam, Bellator ging tijdens de aankondiging meteen de fout in.

Een foto die is geplaatst door Bellator MMA (@bellatormma) op 16 Jan 2016 om 11:56 PST

Siyar Bahadurzada is druk met de voorbereidingen op zijn gevecht met Brandon Thatch, dat over vier weken zal plaatsvinden. Als BJ Penn echter besluit om ook bij Jackson/Wink te komen trainen is er altijd een vrij momentje om deze mooie foto te maken.

Deze week werd dan eindelijk officieel aangekondigd dat Conor McGregor de volgende tegenstander van Rafael Dos Anjos zal worden in een gevecht om de Lightweight titel. Conor liet zijn fans alvast mee genieten van zijn nieuwe fysiek, dat meer dan klaar lijkt te zijn om ook deze gewichtsklasse te veroveren.

Een foto die is geplaatst door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op 16 Jan 2016 om 10:18 PST

Wanderlei Silva ligt al bijna 3 jaar overhoop met The Ultimate Fighting Championship. Silva wilde niets liever dan de UFC verlaten en zijn opwachting in een concurrerende organisatie te maken. Er leek maar geen einde aan deze soap te komen, maar nu “The Axe Murderer” zijn excuses heeft aangeboden voor uitlatingen over matchfixing, heeft de UFC zijn contract ontbonden en is deze fan favoriet vrij om te gaan en staan waar hij wil!

Een foto die is geplaatst door Wanderlei Silva (@wandfc) op 14 Jan 2016 om 11:34 PST

UFC Fight Pass laat nogmaals zien wie de absolute superster in Invicta FC is. Cris Cyborg steekt letterlijk en figuurlijk boven de andere atletes in de organisatie uit. 16 januari nam zij het op tegen Daria Ibragimova. De uitslag van het gevecht kun je vanavond teruglezen op EPIC MMA in een recap van dit evenement.

Een foto die is geplaatst door UFC Fight Pass (@ufcfightpass) op 16 Jan 2016 om 11:38 PST

De weigh-ins voor UFC Fight Night [Dillashaw vs. Cruz] zijn achter de rug en wat was het moment dat deze twee giganten tegenover elkaar stonden intens! Vannacht is het eindelijk zo ver. Wie zal gekroond worden tot beste Bantamweight Champion van dit tijdperk?

Een foto die is geplaatst door ufc (@ufc) op 17 Jan 2016 om 6:24 PST

Voor meer Instagram berichten volg: epicmmanl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aankondigingen! Wij volgen terug!!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Fight Night 94 Free Fight: Michael Johnson vs. Gleison Tibau

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdag is het tijd ...

Demian Maia één partij verwijderd van ‘title-shot’?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Demian Maia wellicht de gevaarlijkste ...

Germaine de Randamie

Germaine de Randamie vs Marion Reneau op UFC Rotterdam

Germaine de Randamie komt terug. En wel in Rotterdam, tegen Marion Reneau.

UFC 205 Free Fight: Eddie Alvarez vs Rafael Dos Anjos

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. We moeten nog even geduld ...