Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
De Ultimate Fighting Championship heeft de 39-jarige Wanderlei Silva losgelaten. De contracten zijn verwijderd en de punten zijn gezet. Met een levensban bij Zuffa is de vechter weer vrij om eventueel nieuwe stappen te zetten in zijn carrière. In theorie kan Silva dus opgevangen worden door organisaties als Bellator MMA of de Rizin Fighting Federation.
Wanderlei “The Axe Murderer” Silva is een Braziliaanse MMA-vechter. Hij heeft een record van 35 win partijen, 12 verlies partijen, 1 draw en 1 no contest. Silva heeft gevochten in de Heavyweight, Middleweight en Light Heavyweight division, zijn hoogtepunten komen voornamelijk uit de Pride FC organisatie. Tijdens zijn contract bij de UFC heeft hij een drugstest geweigerd. Dit met gevolg tot een levenslange ban bij Zuffa. Wanderlei Silva is deze week samen met zijn advocaat Ross Goodman aanwezig geweest bij verschillende bijeenkomsten om deze zaak te verbeteren. Goodman heeft de volgende woorden vrijgegeven:


“Het is een mooie dag voor Wanderlei. Alles rondom de rechtzaak is nu geregeld, en nog veel belangrijker: We hebben het voor elkaar gekregen dat Wanderlei is vrijgelaten door de UFC. Hij is vrij om te doen wat hij wil.”

Silva is nog niet van de Nevada Athletic Commissie af. Na het omzeilen van een drugtest heeft hij nog steeds een levenslange schorsing. Hij zal in februari weer terug moeten komen voor verdere gevolgen.

“Wanderlei kan weer doen wat hij wil. Hij kan tekenen voor een Bellator contract of een contract bij Rizin Fighting Federation. Nu zijn contract met Zuffa verbroken is kan hij alles doen.”

Of Silva het wedstrijdvechten weer gaat oppakken is nog onbekend. Houd EPIC MMA in de gaten voor meer informatie!

Hoop jij hem terug te zien bij een andere organisatie?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

The Ultimate Fighter 24: aflevering 1 spetterde van het scherm!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Iedereen al bijgekomen van de ...

Nieuwe The Ultimate Fighter seizoen is van start!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 zal The ...

UFC 192 Early Prelims Recap : Een nieuwe hypetrain is geboren!!!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het komt wel eens vaker ...

Conor McGregor speelt in de nieuwe Call of Duty

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na een vijf-rondes-durende oorlog tegen ...