Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

‘s-Hertogenbosch – In deze rubriek spelen we UFC matchmaker Joe Silva en kijken we, Who`s next voor de winnaars van het afgelopen Event?


Abel Trujillo (13-7-0, 1NC)

Tegenstander: Adriano Martins (28-7-0)
Waarom: In iets meer dan 3 minuten wist Trujillo een einde te maken aan de partij via Guillotine Choke. Een winstpartij die Trujillo goed kon gebruiken nadat hij zijn laatste 2 gevechten verloren had. Om door te breken in de top 15 zal hij nog een aantal “unranked” vechter moeten verslaan. Martins komt van een winstpartij af tegen Islam Makhachev afgelopen oktober en heeft daarmee 3 achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan. Een all-round Martins tegenover de explosieve Trujillo beloofd een mooie partij te worden en de winnaar van dat gevecht zal blijven stijgen richting de top 15.
Brian Ortega (9-0-0, 1NC)

Tegenstander: Clay Guida #14 (32-13-0)
Waarom: Ortega wist na het verliezen van 2 rondes toch door te zetten en weg te komen met een “come from behind” win. Brandao leek de toon te zetten in de eerste 2 rondes en Ortega hoorde in tussen de rondes in dat hij het moest af maken in de derde. Ortega maakte een mooie transition van Guillotine naar Triangle Choke en wist daar mee de partij te winnen. Ortega heeft nu twee achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan en is wellicht klaar om zichzelf te testen tegen top 15 competitie. Guida komt van een verliespartij af tegen Thiago Tavares die op zijn beurt verslagen is door Ortega in juni van vorig jaar. Of Ortega de explosieve stijl van Guida aan kan is nog de vraag maar het is in ieder geval een goede test om te kijken hoe hij doet tegen top competitie.
Albert Tumenov (16-2-0)

Tegenstander: Thiago Alves #15 (26-10-0)
Waarom: Een stand-up oorlog is wat meeste mensen hadden verwacht toen ze lucht kregen van deze match-up. En een stand-up oorlog kregen we ook, het was een over een weer gevecht waar Tumenov het meeste de overhand had. Met scherpe stoten en trappen wist Tumenov over het algemeen Larkin naar achteren te werken en zo de controle te behouden. Tumenov won via verdeeld besluit en zal waarschijnlijk maandag tegen de top 15 aan komen. Alves komt van een verliespartij af tegen Carlos Condit in mei van vorig jaar. Alves zijn stand-up is van elite niveau en dat beloofd dan ook een match-up te worden waar vuurwerk verwacht word.
Stipe Miocic #3 (14-2-0)

Tegenstander: Winnaar van Velasquez vs. Werdum
Waarom: Als het nog niet duidelijk was wie de volgende challenger zal zijn voor de Heavyweight titel dan is het dat nu wel. Miocic wist kort werk te maken van de oud kampioen Arlovski en behaalde zijn eerste TKO/KO van 2016 in maar liefst 54 seconden. Na zijn winstpartij rende hij richting de kant van de Octagon waar Lorenzo Fertitta en Dana White zaten en eiste zijn “Titleshot”. Die is hem later ook toegezegd in de post fight conferentie door Dana White. Het is nu alleen de vraag waar, wanneer en wie zijn tegenstander gaat worden pakt Velasquez zijn belt terug of verdedigd Werdum met succes zijn titel.
Robbie Lawler #C (26-10-0)
Tegenstander: Carlos Condit #4
Waarom: In een gevecht wat nu al een serieuze kandidaat is voor Fight of the Year was toch enige controversie. Veel mensen hadden 3 rondes voor Condit gescoord en waren ook niet blij met de jury. Ongeacht de uitkomst was dit een werkelijk spektakel voor de echte MMA liefhebber en zijn de fans de absolute winnaars van dit episch gevecht. Aangezien dat het zo close was en het gewoon een erg competitief gevecht was stel ik dus een re-match voor. En je kan beargumenteren dat er de laatste tijd teveel re-matches worden gegeven maar laten we eerlijk wezen geen 1 van de laatste gegeven re-matches waren closer dan dit gevecht en verdiend Condit naar mijn mening zeker een nieuwe kans.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Amanda Nunes biedt Ronda Rousey excuses aan voor haar opmerkingen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Los Angeles Times Amanda ...

UFC 212: Inside the Octagon – José Aldo vs. Max Holloway

Dan Hardy en John Gooden zijn weer terug met een nieuwe editie van Inside ...

UFC 204: Bisping vs Henderson: Live uitslagen met scorecards van de jury!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA is aanwezig bij ...

Yair Rodriguez

Yair Rodriguez staat voor zijn grootste uitdaging tegen Frankie Edgar

Yair Rodriguez staat op UFC 211 voor de grootste test van zijn carrière. In ...