Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

UFC Fight Night: 81, Cruz vs. Dillashaw

`s-Hertogenbosch- In deze rubriek spelen we UFC matchmaker Joe Silva en kijken we, Who`s next voor de winnaars van het afgelopen Event?

Fransisco Trinaldo

Tegenstander: Evan Dunham #15 (16-6-0)

Waarom: Trinaldo wist met een unaniem besluit de winst te behalen over Pearson, afgelopen weekend. Trinaldo wist zijn tegenstander meerdere malen goed te raken waarop Pearson eigenlijk weinig antwoord had. Met zijn stand-up en takedowns laat in de rondes wist Trinaldo de winst naar zich toe te trekken. Daarmee heeft hij een record van 9-3 in de UFC en is het wellicht tijd voor een gerankte tegenstander. Dunham komt van een winstpartij af tegen Joe Lauzon afgelopen december en heeft zich daarmee in de top 15 geplaatst. Voor Dunham een kans om zijn plek als nummer 15 te verdedigen voordat hij de ladder omhoog wil werken en een kans voor Trinaldo om te kijken hoe het hij doet tegen gerankte tegenstanders. 
Travis Browne #6 (18-3-1)
Tegenstander: Junior Dos Santos #5 (17-4-0) 
Waarom: Met een TKO wist Browne de partij in de derde ronde te stoppen en daarmee de winst te behalen. Een gevecht dat wellicht anders was verlopen als er geen “eye-pokes” waren geweest, overigens ben ik van mening dat het niet opzettelijk was. Browne wist uiteindelijk met sterke ground and pound de partij te winnen. Ook al heeft Browne deze partij gewonnen leek hij niet zo scherp als voorheen, waar dat aan ligt valt nog te bezien. Dos Santos komt van een verliespartij af tegen Alistair Overeem en zou graag snel weer in de winstkolom komen. Zet deze mannen tegenover elkaar in de Octagon om te kijken wie nog kan klimmen richting de top.
Eddie Alvarez #4 (27-4-0)
Tegenstander: Tony Ferguson #5 (21-3-0)
Waarom: Alvarez heeft afgelopen weekend het raadsel wat Pettis heet ontrafelt. Met constante druk wist Alvarez zijn tegenstander`s sterke kanten uit te schakelen. Pettis kreeg geen ruimte om zijn sterke stand-up game te gebruiken waarop Alvarez het gevecht bepaalde. Alvarez zit dicht in de buurt van een “Title-shot” maar aangezien er andere plannen zijn voor Champ Dos Anjos zal dit even op zich moeten laten wachten. Wie zich ook dicht in de buurt van een “Title-shot” bevindt, is Tony Ferguson. Een gevecht waar wij als MMA liefhebbers niks op tegen kunnen hebben, en een kans om de volgende “Contender” te bepalen.
Dominick Cruz #C (21-1-0)

Tegenstander: Urijah Faber #3 (33-8-0) 
Waarom: Cruz heeft met een meesterlijke vertoning de titel terug weten te winnen. Het bleek al snel dat Cruz zijn voetenwerk de overhand had over Dillashaw`s voetenwerk. Met snelle jabs en beweging was Cruz nauwelijks te raken en wist hij Dillashaw te frustreren. Uiteindelijk won hij de titel terug met een verdeeld besluit. Je kan er bijna geld op in gaan zetten dat er een trilogie gevecht zal gaan plaatsvinden tussen Cruz en rivaal Faber. Als je het vanuit de UFC bekijkt is dit gewoon de zogeheten “Money-Fight” en zou het waarschijnlijk ook Faber zijn geworden als TJ had gewonnen. en zolang Assuncao nog gebleseerd is en Barao omhoog gaat in gewicht blijft dit ook de enige logische optie over.      
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Drie Brazilianen inclusief main-event John Lineker missen gewicht

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC Portland staat vanavond op ...

EPIC Hangout #035: UFC Fight Night: Dillashaw vs. Cruz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

EPIC Hangout #033:UFC 195: Lawler vs Condit

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

(Vlog) UFC 204 Embedded – Aflevering 3

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 204 Embedded is een ...